Jared Bush

Regisseur, Scenarist

Jared Bush is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Vaiana

2016 | Animatie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2016. Animatie van Ron Clements en John Musker. Met o.a. Dwayne Johnson, Auli'i Cravalho, Alan Tudyk, Rachel House en Temuera Morrison.

Moana, de zestienjarige dochter van een stamhoofd op een Polynesisch eiland, wil niets liever dan de oceaan op, op zoek naar halfgod Maui. Sinds die het hart van vruchtbaarheidsgodin Te Fiti heeft gestolen, verschroeit Moana's eiland langzaam tot vulkanische as. Maar om op zeilavontuur te kunnen moet ze wel het reisverbod van haar vader trotseren. Blijmoedige Disney-animatiemusical die braaf de geijkte paden volgt, maar toch boven zichzelf uitstijgt dankzij een op eigen kracht vertrouwende heldin die zonder love-interest kan. Onder de mooie audiovisuele vondsten bevindt zich een psychedelisch disco-nummer gezongen door een neonverlichte monsterkrab.

Zootropolis

2016 | Animatie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2016. Animatie van Byron Howard, Rich Moore en Jared Bush. Met o.a. Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Jenny Slate en Octavia Spencer.

'Jaag je dromen na', luidt de weinig verrassende boodschap van dit bontgekleurde Disney-animatieavontuur, waarin een schattig konijntje uit een boerengehucht het schopt tot politieagent in de grote, boze stad. Daar komt ze samen met een slinkse vos een duister complot op het spoor. Bepaald niet origineel, maar de grappen zijn gevat (hoogtepunt is een overheidsinstantie enkel bevolkt door luiaards), de stemmencast is fantastisch en het nobele commentaar (over discriminatie en seksisme op de werkvloer) is zowaar niet drammerig. Warm aanbevolen voor de gehele familie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jared Bush op televisie komt.

Reageer