Wolf Goldan

Acteur

Wolf Goldan is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Nackt und heiß auf Mykonos

1979 | Erotiek

Duitsland 1979. Erotiek van Claus Tiedemanns. Met o.a. Sascha Hehn, Margit Man, Maritta Joy, Wolf Goldan en Claus Obalski.

Een film over een jong paar dat tijdens een vakantie op Mykonos een verhouding aanknoopt met een reisleidster. Goedkoop gemaakte softporno over strakke spijkerbroekjes en doorkijkbloesjes.

Melody in Love

1978 | Erotiek

Duitsland 1978. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Melody O'Brian, Sascha Hehn, Claudine Bird, Wolf Goldan en Scarlett Gunden.

Onze heldin Melody beleeft een droomvakantie op een tropisch eiland, waar zij niet alleen haar gastvrouw Rachel verleidt, maar ook Rachels echtgenoot, minnaar en huispersoneel (meer personen telt het eiland niet). Dan is er nog die prachtige, koolzwarte hengst...

Hurra, die Schwedinnen sind da

1978 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1978. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Wolf Goldan, Scarlett Candy, Jacques Herlin, Bea Fiedler en Erich Padalewski.

De burgemeester van een Beiers dorpje heeft een zwarte dochter (het resultaat van een buitenechtelijk slippertje tijdens een dienstreis in Afrika), die hij tegen aantrekkelijke voorwaarden probeert uit te huwelijken aan een plaatselijke hotelier. Hij stelt hem een lening van DM 400.000 ter beschikking. Als deze onwillig is te trouwen, eist hij het geld terug en de gastwirt bouwt zijn établissement om in een fitnesscentrum i.v.m. een grote subsidie. Zeven Zweedse schonen, die toevallig aanwezig zijn schieten hem te hulp om klanten te winnen. Te verwaarlozen seks-ongein in de reeks met banaal dialoog, die overloopt van z.g. kluchtigheid. Ook bekend als HURRA, DIE SCHWEDINNEN KOMMEN. Zie ook 'Tiroler'-seksfilms.

Griechische Feigen

1976 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1976. Erotiek van Siggi Götz. Met o.a. Olivia Pascal, Betty Vergès, Sylvia Fröhlich, Rutger Hauer en Udo Kier.

Een studente uit München trekt door Griekenland en spreekt haar erotische ervaringen op een taperecorder in. Dit onbeduidende vakantiefilmpje paart flirterijen en bespiegelingen aan veel opnamen van ruïnes en zonsondergangen. Ietwat onbenullig. Scenario van Patrizia Piccardi. Camerawerk van Heinz Hölscher. Exporttitel: THE FRUIT IS RIPE.

Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster

1975 | Komedie, Western

Duitsland 1975. Komedie van Ernst Hofbauer. Met o.a. Robert Widmark, Wolf Goldan, Rinaldo Talamonti en Ferdinando Poggi.

Twee olijke nietsnutten worden ingeschakeld om het transport van een gouden madonnabeeld te bewaken. Deze onge[KA3]inspireerde slapstick tegen een [KL]western[KLE]-achtig decor (Columbia) is alleen aardig voor wie volstrekt niets van een film verlangt.

Wetterleuchten über dem Zillertal

1974 | Misdaad, Drama

Duitsland/Italië 1974. Misdaad van Theo Maria Werner. Met o.a. Siegfried Rauch, Hanz Holt, Walter Sedlmayer, Wolf Goldan en Christine Böhm.

Een banale, sentimentele film over een Beierse dorpspastoor die in zware gewetensnood raakt als een onschuldige gearresteerd wordt, terwijl hij weet wie de dader is en tegenover de politie zijn mond houdt vanwege de zwijgplicht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wolf Goldan op televisie komt.

Reageer