Sharon Kelly

Regisseur, Acteur, Scenarist

Sharon Kelly is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Super Vixens

1975 | Erotiek

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Shari Eubank, Charles Napier, Uschi Digard, Henry Rowland en Sharon Kelly.

Vulgair en grotesk, wat kun je anders van pornokoning Meyer verwachten. Rond deze tijd, toen de seks in de bios harder werd, besloot Meyer het komischer aan te pakken met een voluptueuze vrouw die iedereen het hoofd op hol brengt.

Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks

1975 | Erotiek

Canada 1975. Erotiek van Don Edmonds. Met o.a. Dyanne Thorn, Michael Thayer, Sharon Kelly, Victor Alexander en Marlyn Joy.

Tweede aflevering in de ILSA-reeks. Een Amerikaanse multinational houdt een Arabische oliesjeik te vriend door diens erotisch-sadistische afwijkingen te stimuleren door middel van speciaal voor dat doel ontvoerde blanke slavinnen. Ilsa (de rondborstige Thorne met de strenge, harde blik en uitgedost in de voor haar typerende uniformblouse) wordt geholpen door twee schattige zwarte meisjes, die hun jonge slachtoffers bewerken. Een geheim agent die de harem is binnengesmokkeld, wordt door Ilsa ontdekt en door haar persoonlijk 'lekker' gemarteld. Bar en boos.

Hustle

1975 | Film noir, Thriller

Verenigde Staten 1975. Film noir van Robert Aldrich. Met o.a. Burt Reynolds, Catherine Deneuve, Ben Johnson, Paul Winfield en Eileen Brennan.

Politieman Reynolds wordt opgeroepen omdat aan het strand een lijk gevonden is. Het dode lichaam is van een meisje dat al enkele weken spoorloos was. De zaak wordt afgedaan als zelfmoord. Maar haar vader, Johnson, pikt dit niet. Reynolds besluit de zaak toch op eigen houtje verder uit te zoeken en zo komt hij terecht in het wereldje van advocaat Albert, waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Een formidabele cast kan onmogelijk een slecht scenario redden, daar is deze film het bewijs van. Scenarioschrijver Steve Shagan probeerde alle elementen uit de série noire op een rijtje te zetten, maar sloeg de plank volledig mis. Het werd een uitzichtloze, pretentieus gemaakte thriller zonder suspense, gefilmd door Joseph Biroc.

Delinquent School Girls

1975 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Gregory Corarito. Met o.a. Michael Pataki, Bob Minor, Stephen Stucker, Sharon Kelly en Brenda Miller.

Drie gevaarlijke misdadigers ontsnappen uit het State Asylum for the Criminally Insane. Na enkele inbraken en verkrachtingen komen ze terecht in een verbeteringsgesticht voor meisjes, waar ze professor Campbell betrappen die juist een van de leerlingen verdoofd heeft en een slang wil loslaten op haar naakte lichaam. En dat is nog maar het begin van deze actiethriller die tracht om alle bekende elementen op een rijtje te zetten. Hij slaagt er slechts in om ongewilde lachbuien bij de toeschouwer te veroorzaken door de opeenstapeling van vulgariteiten. Wat moet doorgaan voor een scenario werd geschreven door Corarito, John Lamb en Maurice Smith. Louis Horvath filmde het. Maar waren er ook acteurs gecontracteerd? Ook bekend als SIZZLERS.

Alice Goodbody

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Tom Scheuer en Sharon Kelly. Met o.a. Daniel Kauffman, Keith McConnel, Arem Fisher, Norman Field en Norman Sheridan.

De heldin, een dienstertje dat nogal ontvankelijk is voor ongelukken, krijgt een filmrol aangeboden. Maar het ongeluk blijft haar achtervolgen en bij ieder incident dat zich voordoet moet ze de gunsten van de filmmakers herwinnen via het bed. Deze groteske, cynische klucht bestaat uit [KA1]e[KA1]en langgerekte grap (en dat is er al een meer dan bij menig andere film van dit soort). Let op de muziek, die kennelijk ge[KA3]inspireerd is op JESUS CHRIST SUPERSTAR (1973) van Norman Jewison, nota bene. Het scenario is van regisseur Tom Scheuer. Het camerawerk is van Ken Gibb. Ook bekend als GOSH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sharon Kelly op televisie komt.

Reageer