Barbara Flynn is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Miss Potter

2006 | Biografie, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2006. Biografie van Chris Noonan en Robin Sales. Met o.a. Renée Zellweger, Ewan McGregor, Emily Watson en Barbara Flynn.

In deze biopic over de excentrieke Britse schrijfster en illustrator Beatrix Potter (Zellweger) wordt de schepper van onder andere Pieter Konijn weinig recht gedaan. Haar emancipatorische strijd en dramatische levensvormende gebeurtenissen worden bijna terloops aangestipt. Waarschijnlijk omdat het niet zou passen in deze sprookjesachtige kostuumfilm voor hopeloos romantische zielen. Als zodanig is Miss Potter wél geslaagd. Het is niet meer dan het cinematografische equivalent van een suikerspin. Luchtig en mierzoet, en, ach, op zijn tijd best lekker.

Cracker

2006 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2006. Thriller van Antonia Bird. Met o.a. Kieran O'Brien, Barbara Flynn en Robbie Coltrane.

Psycholoog Fitz komt, samen met zijn vrouw Judith, even over uit Australië voor het huwelijk van zijn dochter in Manchester. Het duurt echter niet lang voor de politie weer zijn hulp inroept bij het oplossen van twee raadselachtige moorden, gepleegd door dezelfde moordenaar

Elizabeth I

2005 | Historische film, Biografie, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2005. Historische film van Tom Hooper. Met o.a. Helen Mirren, Jeremy Irons, Patrick Malahide, Barbara Flynn en Hugh Dancy.

Kostuumdrama over het leven van koningin Elizabeth I die langdurig regeerde in de zestiende eeuw. De miniserie bestaat uit 2 delen.