Laura Elliott

Acteur

Laura Elliott is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Denver and Rio Grande

1952 | Western

Verenigde Staten 1952. Western van Byron Haskin. Met o.a. Edmond O'Brien, Sterling Hayden, Dean Jagger, Laura Elliott en Lyle Bettger.

De titel van de film is de naam van een spoorwegmaatschappij die onder leiding van O'Brien met de aanleg van een spoorweg door de Rocky Mountains bezig is. Hayden is de leider van een concurrerende maatschappij en geen middel wordt onbenut gelaten om de tegenpartij dwars te zitten. De lonen worden gestolen, er wordt sabotage gepleegd enz. De climax is de botsing van twee locomotieven. Ondanks enkele aardige momenten blijft het een middelmatige western door Frank Gruber geschreven en Nat Holt geproduceerd met Ray Rennehan als cameraman.

Strangers on a Train

1951 | Thriller, Film noir, Drama

Verenigde Staten 1951. Thriller van Alfred Hitchcock. Met o.a. Farley Granger, Robert Walker, Ruth Roman, Leo G. Carroll en Patricia Hitchcock.

In een trein wordt de beroemde tennisser Guy Haines (Granger) benaderd door de gladde Bruno Anthony (Walker). Anthony weet dat Haines een erg slecht huwelijk heeft. En Anthony haat zijn vader. Dus is de oplossing nabij: als Haines Anthony's vader vermoordt, dan zal Anthony Haines' vrouw vermoorden. De perfecte misdaad, daar komt de politie nooit achter. Uitstekende Hitchcock, een van de eerste waarin hij als producent volledige zeggenschap over het eindresultaat kreeg, wat voor Hollywood in die tijd uniek was. Naar een roman van Patricia Highsmith.

Two Lost Worlds

1950 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1950. Avonturenfilm van Norman Dawn. Met o.a. Laura Elliot, James Arness, Bill Kennedy, Gloria Petroff en Laura Elliott.

Een voortploeterend verhaal over een stranding op een onontdekt eiland vol prehistorische monsters met nog restjes opnamen uit ONE MILLION YEARS B.C. De spelers bereiken het eiland pas in de laatste twintig minuten en dat kan de kijker best eens te lang duren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Elliott op televisie komt.

Reageer