Stephanie Sigman

Acteur

Stephanie Sigman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Annabelle: Creation

2017 | Horror, Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 2017. Horror van David F. Sandberg. Met o.a. Stephanie Sigman, Miranda Otto en Talitha Bateman.

De dochter van een poppenmaker en zijn vrouw komt op tragische wijze om het leven. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren enkele jaren later sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker. Prequel van horrorfilm Annabelle uit 2014.

The Arrangement

2013 | Drama

Verenigde Staten 2013. Drama van Kevin Bray. Met o.a. Bryan Greenberg, Stephanie Sigman, Amanda Schull, John Pankow en Cotter Smith.

Haar getroebleerde verleden wil ze achter zich laten: de Colombiaanse Lourdes (Sigman) verhuist naar Miami om te trouwen met een ambitieuze lokale politicus (Greenberg). Het is een heldere constructie: zij is met een verblijfsvergunning van haar ballast af, en hij kan met zijn echtgenote goede sier maken bij Latino kiezers. Dat pakt natuurlijk heel anders uit. Televisiefilm naar het verhaal van Elmore Leonard When the Women Come Out to Dance heeft de luchtige opzet van een romantische komedie, maar beide hoofdpersonages blijven nogal aan de oppervlakte.

Miss Bala

2011 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten/Mexico 2011. Thriller van Gerardo Naranjo. Met o.a. Stephanie Sigman, Irene Azuela en Jose Yenque.

Een jonge vrouw die mee wil doen aan een missverkiezing raakt verwikkeld in een bendeoorlog van een drugskartel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephanie Sigman op televisie komt.

Reageer