Toby Wallace

Acteur

Toby Wallace is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Return to Nim's Island

2013 | Avonturenfilm

Australië 2013. Avonturenfilm van Brendan Maher. Met o.a. Bindi Irwin, Toby Wallace en Matthew Lillard.

De nu 14-jarige Nim is vastberadener dan ooit om haar geliefde eiland en de dieren die er thuishoren te beschermen. Wanneer enkele meedogenloze vastgoedontwikkelaars en inhalige dierensmokkelaars haar unieke leventje bedreigen, beseft Nim dat ze haar krachten zal moeten bundelen met iemand van buitenaf. Edmund, weggelopen van zijn thuis op het vasteland, blijkt de enige die haar kan helpen.

A Day of Judgment

1981 | Horror, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1981. Horror van C.D.H. Reynolds. Met o.a. William T. Hicks, Brownlee Davis, CareyAnne Sutton, Helene Tryon en Harris Bloodworth.

De Dood in eigen persoon komt naar een klein corrupt stadje om de boosdoeners een voor een te straffen: een religieuze film vermomd als horrorfilm. Acteurs, dialogen en produktiewaarden zinken vaak tot amateurniveau, maar wanneer was de laatste keer dat u een gruwelfilm zag met een positieve spirituele boodschap?

Living Legend

1980 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1980. Drama van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Ginger Alden, William T. Hicks, Jerry Rushing en Greg Carswell.

Owensby is een Elvis-achtige artiest; zijn vriendin wordt gespeeld door Alden, de laatste vriendin van de echte Elvis. Grof en vals; uw twaalf jaar oude neefje zou een professionelere film afleveren.

The Last Game

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Martin Beck. Met o.a. Howard Segal, Terry Alden, Ed L. Grady, Toby Wallace en Jerry Rushing.

Een student, spelende voor het eerste rugby-team van zijn school, trekt zich de slechte gezondheid van zijn vader zeer aan en komt daardoor in de problemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toby Wallace op televisie komt.

Reageer