Toby Wallace

Acteur

Toby Wallace is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Return to Nim's Island

2013 | Avonturenfilm, Familiefilm

Australië 2013. Avonturenfilm van Brendan Maher. Met o.a. Bindi Irwin, Toby Wallace, Matthew Lillard en John Waters.

In Nim´s Island (2008) zagen we een meisje opgroeien met haar vader op een paradijselijk eiland vol geinige dieren. In dit vervolg, met andere acteurs, is Nim (Irwin) inmiddels veertien en moet ze projectontwikkelaars en jagers van haar eiland zien te houden. Opgewekt tropisch familieavontuur met energieke bijdragen van een zeeleeuw en een draakhagedis. De jonge Irwin is de dochter van de Australische natuurbeschermer en televisiepersoonlijkheid (Crocodile Hunter) Steve Irwin, die na de aanval door een pijlstaartrog in 2006 overleed.

A Day of Judgment

1981 | Horror, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1981. Horror van C.D.H. Reynolds. Met o.a. William T. Hicks, Brownlee Davis, CareyAnne Sutton, Helene Tryon en Harris Bloodworth.

De Dood in eigen persoon komt naar een klein corrupt stadje om de boosdoeners een voor een te straffen: een religieuze film vermomd als horrorfilm. Acteurs, dialogen en produktiewaarden zinken vaak tot amateurniveau, maar wanneer was de laatste keer dat u een gruwelfilm zag met een positieve spirituele boodschap?

Living Legend

1980 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1980. Drama van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Ginger Alden, William T. Hicks, Jerry Rushing en Greg Carswell.

Owensby is een Elvis-achtige artiest; zijn vriendin wordt gespeeld door Alden, de laatste vriendin van de echte Elvis. Grof en vals; uw twaalf jaar oude neefje zou een professionelere film afleveren.

The Last Game

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Martin Beck. Met o.a. Howard Segal, Terry Alden, Ed L. Grady, Toby Wallace en Jerry Rushing.

Een student, spelende voor het eerste rugby-team van zijn school, trekt zich de slechte gezondheid van zijn vader zeer aan en komt daardoor in de problemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toby Wallace op televisie komt.

Reageer