Elisabeth Felchner

Acteur

Elisabeth Felchner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Alpenglühn in Dirndlrock

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Siggi Götz. Met o.a. Elisabeth Volkmann, Willi Harlander, Rinaldo Talamonti, Elisabeth Felchner en Hans Terofal.

Wil het alpendorp Vögelbrunn tot marktgemeente worden gepromoveerd, dan moet het inwonertal snel met zeven worden vermeerderd. Aanpakken dus voor het hele dorp. Grove sekskomedie met ontstellend smakeloze grappen. Zie ook: Tiroler-seksfilms.

Sex-Connection

1972 | Erotiek

Zwitserland 1972. Erotiek van Charles Ferrer. Met o.a. Elisabeth Felchner, Johanna Jung en Yves Jofa.

Drie dartele, hupse meiden kopen met hun gespaarde centjes een oud busje om ermee op vakantie te gaan; een tweetal hopse vrienden stijgen in en onderweg - als de stemming tot op het nulpunt is gedaald omdat ze geen geld meer hebben - nemen ze nog een exotische lifter mee die door Interpol wordt gezocht. Binnen dit magere verhaaltje worden er constant allerlei domme toespelingen op seks gemaakt, het uiteindelijke oogmerk van dit botte filmpje. U bent gewaarschuwd.

Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut

1971 | Muziek, Komedie

Duitsland 1971. Muziek van Peter Weck. Met o.a. Roy Black, Uschi Glas, Theo Lingen, Ilja Richter en Peter Weck.

Schlager-ster Black schrijft zijn eigen liedjes en mag naar Amerika. Hij komt terug met uranium in plaats van een hit en zonder het onmiddellijk door te hebben met een heleboel gangsters achter zich aan. Als hij het in de gaten krijgt, verstopt hij zich gauw in een dorpsschooltje met een smerig schoolhoofd die echter een schone dochter heeft. En zo loopt het toch nog goed af in dit als film geflopte product. Scenario van Tom Eck, Johannes Weihs en Kurt Nachmann. Camerawerk van Heinz Hölscher.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elisabeth Felchner op televisie komt.

Reageer