Don Leifert is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Galaxy Invader

1985 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1985. Sciencefiction van Don Dohler. Met o.a. Richard Ruxton, Faye Tillas, Greg Dohler, Don Leifert en Theresa Harold.

Een buitenaards wezen (een dwaas gekostumeerd monster) komt op aarde (slechte speciale effecten) en wordt door gretige mensen achternagezeten. Slecht spel en een abominabele dialoog. Dit amateuristische werk werd opgenomen in Maryland, USA.

Nightbeast

1982 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1982. Horror van Don Dohler. Met o.a. Tom Griffith, Karin Kardian, Jami Zemarel, Don Leifert en George Stover.

Een ruimteschip stort neer in de nabijheid van een klein stadje en uit het vaartuig daalt het gebruikelijke buitenaardse monster af, die mensen eet. Waardeloos, bloedig en bot. Alleen het monster is aardig gemaakt.

Fiend

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van David W Renwick. Met o.a. Don Leifert, Richard Nelson, Elaine White, George Stover en Greg Dohler.

Een demon herrijst uit zijn graf en slobbert weerloze slachtoffers op om tot leven te komen. Een lachwekkende horrorfilm, waarin het monster - op de maat van irritante muziek - rood uitslaat als hij toehapt. Een uit de hand gelopen amateurverfilming die per ongeluk op video is uitgebracht. Een monsterlijk idee.

The Alien Factor

1977 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Donald M. Dohler. Met o.a. Don Leifert, Tom Griffith, Richard Dyszel, Mary Mertens en Richard Geiwitz.

Een ruimteschip met aan boord specimens van drie buitenaardse diersoorten (een Interbyce, een Zagatile en een Leemoid) verongelukt op onze aarde. De beesten ontsnappen en slaan aan het moorden, maar een goedaardig buitenaards wezen in menselijke vermomming snelt te hulp. De door amateurs gemaakte film ziet er ook als zodanig uit.