Ann Nelson

Acteur

Ann Nelson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

My Girl

1991 | Drama, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1991. Drama van Howard Zieff. Met o.a. Dan Aykroyd, Anna Chlumsky, Macaulay Culkin, Jamie Lee Curtis en Richard Masur.

Oprechte, directe tragikomedie over jeugdige romantiek. Debutante Chlumsky speelt de elfjarige Vada van wie de moeder vroeg is overleden. Als vader (Aykroyd), begrafenisondernemer van beroep, een nieuwe vriendin (Curtis) krijgt, klapt Vada dicht. Chlumsky en Culkin ontvingen de MTV prijs voor de Beste Kus. Zo gevoelig en raak My Girl 1 was, zo vervelend en mis is het vervolg My Girl 2 dat drie jaar later uitkwam. Overigens ook van Howard Zieff.

Run Till You Fall

1988 | Drama

Verenigde Staten 1988. Drama van Mike Farrell. Met o.a. Jamie Farr, Fred Savage, Shelley Fabares, CCH Pounder en Beatrice Straight.

Een armzalige detective met marginale zaakjes, Farr (bekend door zijn aardige rol van Sergeant Klinger in de tv-serie [KL]M*a*s*h[KLE]) probeert zijn vrouw van rijke komaf en zijn gehandicapte zoon (die geopereerd moet worden) terug te winnen nadat hij door haar en zijn schoonmoeder buiten de deur is gezet. Hartverwarmend, maar wel erg afgezaagd. Farrell was de regisseur van de hierbovengenoemde tv-serie. Scenario van Gary Garrett en Dan Wilcox.

Ghosts That Still Walk

1978 | Horror

Verenigde Staten 1978. Horror van James T. Flocker. Met o.a. Caroline Howe, Matt Boston, Rita Crafts, Ann Nelson en Jerry Jenson.

Een psychiater merkt dat de problemen van een tiener worden veroorzaakt door een geest van vroeger. Deze saaie, goedkope griezelfilm probeert ánders te zijn, maar komt niet verder dan een paar enge momenten en overdreven spel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ann Nelson op televisie komt.

Reageer