Anne-Marie Bubke

Acteur

Anne-Marie Bubke is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kabel und Liebe

1995 |

Duitsland 1995. Konrad Sabrautzky. Met o.a. Moritz Bleibtreu, Francis Fulton-Smith en Anne-Marie Bubke.

Nadat ze door haar grote liefde Stefan bedrogen is, leert Anna tijdens een datingshow waar haar vriendin aan meewerkt opnieuw een man kennen voor wie ze wat voelt. Ze winnen een weekendje in een hotel in Slowakije. Via een andere tv-show probeert Stefan ondertussen Anna terug te winnen, en met een camerateam valt hij nietsvermoedend haar hotelkamer binnen...

Terror of the Tongs

1961 | Horror, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1961. Horror van Anthony Bushell. Met o.a. Christopher Lee, Geoffrey Toone, Bert Kwouk, Brian Worth en Richard Leech.

Een Engelse thriller vol sfeer. Een kapitein zoekt naar de moordenaars van zijn dochter om tenslotte de gehele Tongbroederschap in Hongkong open te breken. Goed spel, maar wellicht voor sommige kijkers wat te gruwelijk. Oorspronkelijk in de bioscopen uitgebracht in zwart/wit. Scenario van Jimmy Sangster.

The Man Who Could Cheat Death

1959 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1959. Horror van Terence Fisher. Met o.a. Christopher Lee, Anton Diffring, Hazel Court, Arnold Marle en Delphi Lawrence.

Een bombastische herverfilming van THE MAN IN HALF MOON STREET over een man die een amoureuze relatie met zijn ex- vriendin wil hervatten; een typische Hammer-produktie.

The Snorkel

1958 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1958. Misdaad van Guy Green. Met o.a. Betta St.John, Mandy Miller, Grégoire Aslan, David Ritch en Armand Guinie.

Van Eyck vermoordt op slimme wijze z'n vrouw en wil zijn stiefdochter opruimen tot zij zijn plan ontdekt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anne-Marie Bubke op televisie komt.

Reageer