Rosamund Kwan

Acteur

Rosamund Kwan is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Wong Fei-Hung II

1992 | Actiefilm, Historische film

Hongkong SAR van China 1992. Actiefilm van Tsui Hark. Met o.a. Jet Li, Rosamund Kwan, Mok Siu Chung, David Chiang en Zhang Tie Lin.

Meester Wong is weer terug in dit vervolg op de hit WONG FEI- HUNG (ONCE UPON A TIMA IN CHINA) dat bijna net zo goed is als deel I. Weer een episch historisch verhaal, doorregen met spectaculaire gevechtsscènes. Meester Wong, die in 1895 een medische conferentie in Kanton bijwoont, neemt het op tegen een groep die het voorzien heeft op buitenlanders en verwesterde chinezen, en tegen plaatselijke agenten van de keizer, die de revolutionaire beweging van Wongs nieuwe vriend Dr. Sun Yat-Sen willen oprollen. Zelfs als de actie even wat minder wordt houdt het sterke verhaal de aandacht vast, al komt het eind wat abrupt. WONG FEI-HUNG III werd vlak daarna gedraaid. Script van Tsui Hark, Hanson Chan en Cheung Tan, fotografie van Arthur Wong.

This Thing Called Love

1991 | Drama

Hongkong SAR van China 1991. Drama van Chi Lee. Met o.a. Tony Leung Chiu Wai, Cecilia Yip, Yee Tung-Sing en Rosamund Kwan.

Het hartverscheurende verhaal van een gedoemde liefde.

Swordsman II

1991 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van Ching Siu-Tung. Met o.a. Jet Li, Brigitte Ching-Hsia, Michelle Li, Rosamund Kwan en Fennie Yuen.

Zoveelste zwaardvechtfilm, die tijdens de Ming dynastie speelt. Dit keer moet een verschrokken krijger op verzoek van zijn dochter zijn meester bevrijden. Zijn tegenstander beschikt over magische krachten en schakelt al zijn kameraden uit. Het scenario is niemand minder dan de vermaarde Tsui Hark, Hanson Chan en Tang Pik Yin.

Once Upon a Time in China

1991 | Actiefilm, Historische film

Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van Tsui Hark. Met o.a. Jet Li, Yuen Biao, Rosamund Kwan, Jacky Cheung en Kent Cheng.

Aan het einde van de 19de eeuw wil de jonge kung fu meester Wong Fei Hung China uit de handen van de machtige koloniale overheersers redden.

Project A, Part II

1987 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1987. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, David Lam, Maggie Cheung, Rosamund Kwan en Sam Lui.

Jackie Chan als inspekteur Dragon Ma moet een einde maken aan corruptie binnen de politie van Hongkong en wordt daarbij geconfronteerd met list en bedrog. Hij raakt in de gevangenis, maar weet tijdig te vluchten. Kung-fu, actie, acrobatiek, gooi - en smijtwerk, etc., flitsen in rap tempo over het scherm. Gesitueerd rond 1900. Ook bekend als PROJECT B.

Long Xiong Hu Di

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm

Hongkong SAR van China/YU 1986. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, Alan Tam, Lola Forner, Rosamund Kwan en Bozidar Smiljanic.

Onder de voorwerpen die Chan wil laten veilen, bevindt zich een middeleeuws harnas dat begeerd wordt door een godsdienstige sekte die het steelt en zijn vriendin heeft ontvoerd. Chan en zijn vrienden vinden na heel wat aktiesc[KA2]enes het goddelijke harnas en de vriendin terug. Een onge[KA3]inspireerde martial arts-film met gooi- en smijtwerk, grappen en grollen. Gedraaid in voormalig Joegoslavi[KA3]e. Scenario van Edward Tang, Eric Tsang en Barry Wong (naar diens verhaal). Jackie Chan heet in werkelijkheid Cheng Long. Achter de camera stond Bob Thompson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rosamund Kwan op televisie komt.

Reageer