José María Nunes

Regisseur

José María Nunes is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

En secreto... amor

1983 | Drama

Spanje 1983. Drama van José María Nunes. Met o.a. María Espinosa en José María Blanco.

Een manager betaalt een prostituée, om haar een etmaal lang zijn levensverhaal te vertellen. Onder andere komen de intieme perioden uit zijn leven naar voren. Een onuitstaanbare film.

Iconockaut

1976 | Experimenteel, Romantiek

Spanje 1976. Experimenteel van José María Nunes. Met o.a. Juan Miralles en María Espinosa.

De liefde die ontstaat tussen een man en een vrouw die zeer van elkaar verschillen. Een onuitstaanbaar pseudo-experimenteel knoeiwerk.

Biotaxia

1967 | Drama

Spanje 1967. Drama van José María Nunes. Met o.a. Nuria Espert, Paolo Bussoms en Joaquín Jorda.

Een actrice, volstrekt tevreden met het leven dat zij leidt, ontdekt dat ze om haar huidige status te handhaven haar geluk moet prijsgeven. Een vervelende intellectuele film.

Noche de vino tinto

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van José María Nunes. Met o.a. Serena Vergano, Enrique Irazoqui, Annie Settimo en Rafael Arcos.

Teleurgesteld door hun beider partners gaan een jongen en een meisje een nacht samen stappen. Een film die destijds een juichende kritiek oogstte, vanwege de onrustgevoelens die hij losmaakte.

La Alternativa

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van José María Nunes. Met o.a. José Campos, Marta Sandoval, Carlos Larrañaga en Julio Pérez Tabernero.

Een beroemde stierenvechter in ruste wordt voortdurend gekweld door de herinnering aan zijn vader. Die was eveneens stierenvechter maar niemand wil meer over hem praten. Dit is een film uit de beginperiode van de veelbesproken regisseur José María Nunes.

No dispares contra mí

1961 | Misdaad

Spanje 1961. Misdaad van José María Nunes. Met o.a. Angel Aranda, Lucille Saint Simon, Jorge Rigaud en Antonio Molino Rojo.

Een verliefd stel moet naar de stad vluchten als het lijk van de echtgenoot van de vrouw wordt gevonden. Een vernuftige thriller, geregisseerd op een bijna experimentele wijze.

Mañana

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van José María Nunes. Met o.a. José María Rodero, Manuel Díaz González, Carlos Otero en José Sazatornil.

Parallel aan het leven van verschillende mislukkelingen wordt ook dat van een zegevierend echtpaar verteld. Een pretentieuze film en bovendien slecht gerealiseerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José María Nunes op televisie komt.

Reageer