Bob Asklof

Acteur

Bob Asklof is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Train spécial pour Hitler

1977 | Erotiek, Oorlogsfilm

Spanje/Frankrijk 1977. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Monica Swinn, Sandra Mozarovski, Franck Brana, Bob Asklof en Yolanda Rios.

Er waren vier scenario- en dialoogschrijvers voor nodig om deze belachelijke geschiedenis en achterlijke dialogen eruit te krijgen. Dit heldendicht (?) van omstreeks 1943 over vrouwen die zijn uitverkoren om Duitse militairen te troosten, die aan het front (dat zich in werkelijkheid, dat wil zeggen voor de opnamen, in Frankrijk, Luxemburg en Spanje bevindt), blijft steken in iets droefgeestigs, belachelijks en verwerpelijks. Een trein als een beproeving.

Train d'amour pour Hitler

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Monica Swinn, Christine Aurel en Bob Asklof.

Een bij elkaar geraapte Frans rommel, waarin nazistische oorlogsseks in beeld wordt gebracht of hoe Hitler zijn prostitutiedochters naar het Oostfront uitzond. Volkomen mislukte poging om fascistische decadentie te mengen met softseks.

Les friandises musclées

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Serge Korber. Met o.a. Alain Saury, Sylvia Bourdon en Bob Asklof.

Dokter Berger en zijn vriendinnetje organiseren een groot feest bij hem thuis en hij filmt de uitgelatenheid van zijn gasten via de glazen doorkijk in zijn zoldering. De kijker krijgt ondertussen `diepzinnige` (sic) gedachten over voyeurisme, fetisjisme, genot en andere al even opwindende onderwerpen voorgeschoteld. Een paar goede momenten ontstaan wanneer de regisseur de karikaturale toer opgaat. John Thomas is het pseudoniem voor Serge Korber. Ook bekend als HURLEMENTS DE PLAISIR.

Jeanne et Paul

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Serge Korber. Met o.a. Emmanuelle Parèze, Bob Asklof, Pascale Duchatel, Erika Cool en Gabriel Pontello.

Het eeuwige verhaaltje van het paar dat nog altijd van elkaar houdt maar dat het in bed niet meer kan, vormt de aanleiding voor het tonen van uiteenlopende erotische verrichtingen. De beide partners vinden genezing na een reeks van buitenechtelijke experimenten. Dieptreurig en arme Korber. John Thomas is een pseudoniem voor Serge Korber. Ook bekend als EXCÈS.

Les filles en chaleur

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Kack Angel en Eddy Matalon. Met o.a. Bob Asklof, Anne Sand, Ellen Earl en Martine Grimaud.

Om haar echtgenoot, een druk bezet zakenman, weer aan zich te binden, wendt een vrouw slinkse middelen aan om aan de hand van foto's te kunnen bewijzen dat zijn huidige minnares in werkelijkheid lesbisch is. Dit is het voorwendsel voor de gebruikelijke ondermaatse scènes, die zeldzaam lelijk in beeld zijn gebracht. Ook bekend als FILLES INSATIABLES en CONFIDENCES.

Les Emotions secrètes d'un jeune homme de bonne famille

1974 | Erotiek, Misdaad

Frankrijk 1974. Erotiek van Claude Mulot. Met o.a. Anne Libert, Francis Lemonnier, Patrick Penn, Barbara Sommers en Muriel Rivat.

De rijke zoon van een onevenwichtige vader (hij wordt waanzinnig) komt hij in contact met een fascistische jongere. Uit deze ontmoeting komen inbraken, chantage, geweld en moordpogingen voort. Een uitzonderlijk onaangenaam produkt, door de censuur misvormd doordat 346 meter zijn geknipt.

Filles expertes en jeux intimes

1974 | Avonturenfilm, Horror, Misdaad

Frankrijk 1974. Avonturenfilm van Guy Marie. Met o.a. Marcel Charvey, Olivier Mathot, Valérie Boisgel, Brigitte de Borghèse en Catherine Laurent.

De slechte titels van porno-films dekken de lading meestal niet. Er zijn wel een paar erotische scènes maar deze zijn eerder griezelig. Eigenlijk gaat het om de verfilming van de roman La fille des sortilèges van Serge Mareuil. Een min of meer geslaagd mengsel van mysterie en politiefilm met horror. Alle actie speelt zich af in een kasteel.

Vivre ensemble

1973 | Drama

Frankrijk 1973. Drama van Anna Karina. Met o.a. Anna Karina, Michel Lancelôt, Gérard Pereira, Monique Morelli en Bob Asklof.

Een geschiedenisleraar wordt verliefd op een vrijgevochten jonge vrouw die hem meesleept in een leventje van nietsdoen, in Saint-Germain-des-Pr[KA1]es en New York. Als ze zwanger wordt, worden de rollen omgedraaid en komt haar verantwoordelijkheidsbesef boven en blijkt hij niet in staat om van drank en drugs los te komen. De spontaan geregistreerde relatiefilm doet op de beste (èn slechtste) momenten aan het werk van John Cassavetes denken, maar de actrice Karina is bij de regisseuse Karina in slechte handen en uitermate irritant, zodat de sympathie scheef komt te liggen.

Les déchaînées

1973 | Thriller, Actiefilm, Erotiek

Frankrijk 1973. Thriller van Guy Maria. Met o.a. Bob Asklof, Jean-Michel Dhermay, Anne Kerylène, Marie-Georges Pascal en Jacqueline Laurent.

Tussen twee stuntmannen, leden van een cascadeurs-show, heerst rivaliteit om de gunsten van een meisje met het gevolg dat één van hen een roofoverval pleegt met achterlating van het bewijsmateriaal dat in de richting van zijn mededinger wijst. De film is een soort seksthriller met eentonig motorstuntwerk en veel bloot.

Les Tentations de Marianne

1972 | Drama, Erotiek

Frankrijk 1972. Drama van Francis Leroi. Met o.a. Patricia Novarini, Bob Asklof, Bernard Tixier, Gilles Signard en Andrée Damant.

Een meisje uit een Frans gehucht volgt een vakantieliefde naar Parijs, waar zij in een chantagekomplot belandt. In dit melodrama komen soms aanwijzingen van een zekere sociale bewogenheid naar voren, maar verder bevat de film helaas een broodmagere plot en natuurlijk de verplichte nummertjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Asklof op televisie komt.

Reageer