Laura Goodwin

Acteur

Laura Goodwin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sun Child

1988 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1988. Drama van Lawrence Gordon Clark. Met o.a. Twiggy, James Fox, Anna Massey, Laura Goodwin en Evelyn Laye.

Zeer tot ongenoegen van de acht-jarige Emily (Goodwin) is vader Robert (Fox) regelmatig voor lange tijd van huis weg. Ze woont dan samen met haar moeder Fen (Twiggy) en Roberts secretaresse Marcia Burrows (Massey) in hun huis op het platteland. Tijdens een van Roberts afwezigheden merkt Emily op dat haar moeder erg veel tijd doorbrengt met haar vriend, toneelacteur Mark (O`Mahoney). Het vertrouwen tussen Emily en Fen is geschokt. Terug thuis voelt Robert aan dat er iets verkeerd is. Emily leeft in angst dat haar ouders uit elkaar gaan, zoals die van haar vriendje David (Greenwood). Een alledaags gezinsdrama dat echter steunt op de schitterende vertolkingen van een sublieme cast. Vooral Goodwin als Emily steelt de show door haar spontane echtheid. Zelden werd zulk een sterke analyse gemaakt van de invloed van de scheiding van de ouders op de leefwereld van een kind. De emoties van Emily worden glashelder en zonder valse sensatie of melodramatiek uitgewerkt. Een magistrale prestatie! Het scenario werd geschreven door Angela Huth. Fotografie is van Dick Dodd.

Crystalstone

1988 | Avonturenfilm

Spanje/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1988. Avonturenfilm van Antonio Peláez. Met o.a. Kamlesh Gupta, Laura Goodwin, Frank Grimes, Edward Kelsey en Sydney Bromley.

Een broertje en zusje zijn op zoek naar de Aztekenschat uit de titel in deze matige kinderfilm die geheel bestaat uit clichés zoals: de enge man, de goeiige dronkaard die hen helpt en de verloren gewaande vader die plotseling weer opduikt. Speelt zich af in Spanje kort na 1900. Sleepte evenwel kleine prijzen in de wacht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Goodwin op televisie komt.

Reageer