Iliana Zabeth is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le semeur

2017 | Drama, Romantiek

Frankrijk/België 2017. Drama van Marine Francen. Met o.a. Pauline Burlet, Géraldine Pailhas, Alban Lenoir, Iliana Zabeth en Françoise Lebrun.

Ten tijde van de staatsgreep van Napoleon III in 1851 worden alle mannen weggevoerd uit een afgelegen, republikeinsgezind boerenbergdorp. De overgebleven, huwbare vrouwen sluiten een pact: mocht er ooit nog een man langskomen, dan zullen ze die delen. Een op ware gebeurtenissen gebaseerde oefening in vrijheid, gelijkheid en zusterschap die de nodige spanningen oplevert. Sprookjesachtig vormgegeven in een passend, benauwend vierkant beeldformaat. Maar met die idyllische schoonheid levert de film ook zijn eigen kanttekening: het oogt allemaal net te mooi om waar te zijn.

Un amour impossible

2018 | Biografie, Drama, Romantiek

Frankrijk/België 2018. Biografie van Catherine Corsini. Met o.a. Virginie Efira, Niels Schneider, Jehnny Beth, Estelle Lescure en Coralie Russier.

Rachel werkt als typiste wanneer ze Philippe ontmoet, een intellectueel van goede komaf. Ze worden verliefd en krijgen een dochter, maar Philippe weigert beneden zijn stand te trouwen. Jarenlang strijdt Rachel om haar dochter erkend te krijgen.

Mercenaire

2016 | Drama, Sportfilm

Frankrijk 2016. Drama van Sacha Wolff. Met o.a. Toki Pilioko, Iliana Zabeth, Laurent Pakihivatau en Petelo Sealeu.

Dit in zijn onderwerp ongewone regiedebuut vertrekt vanaf een al even ongewone locatie: Nouméa, hoofdstad van het Frans-overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië. Daar onttrekt de timide negentienjarige kolos Soane zich aan zijn tirannieke, alcoholistische vader wanneer de geldbeluste rugbymakelaar Abraham interesse in hem toont. Hoe het Soane vervolgens als talentvolle speler in het verre en mores-cultureel zo andere Frankrijk vergaat, vertelt Wolff op traditionele wijze. De nadruk ligt niet op mooie plaatjes, maar op klassieke acteursregie. In Cannes bekroond met het Europa Cinemas Label, een prijs die wordt uitgereikt door een samenwerkingsverband van Europese bioscopen.