Arie Elias

Acteur

Arie Elias is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Desert Fever

1990 | Misdaad, Avonturenfilm

Italië/Duitsland 1990. Misdaad van Herbert Balmann. Met o.a. Günter Berger, Belinda Mayne, Jochen Horst, Wolf Roth en Christoph Eichhorn.

Mayne is dokter, maar mag haar beroep niet meer uitoefen, omdat ze is veroordeeld wegens moord. Ze houdt echter vol, dat ze onschuldig is. Omdat ze zich heeft gespecialiseerd in tropische geneeskunde, wordt haar wel werk aangeboden in een Afrikaans tentenkamp, in de buurt waarvan olie wordt gewonnen. Ze aanvaardt de betrekking. Tijdens een van haar reizen verzorgt ze haar zwaar gewonde broer, die onder een schuilnaam eveneens in Afrika verblijft. Ze vraagt zich af waarom hij zijn naam heeft veranderd. In het kamp komen de Arabieren in opstand. Mayne ontmoet daar ook haar ex-man voor wie ze geen enkele genegenheid meer kostert. Dan ontdekt ze dat heel wat mensen achter haar broer aanzitten. Exotische avonturen, romantiek, spanning, corruptie, moord: alle ingrediënten voor lekkere ontspanning zitten in deze mini-serie waarvoor duidelijk een aanzienlijk budget is uitgetrokken om hem zo geslaagd mogelijk te maken. De film is zeer onderhoudend, maar zou toch aan kracht winnen als hij sterk ingekort zou worden. De acteerprestaties zijn over het algemeen matig.

Kazablan

1974 | Musical

Israël 1974. Musical van Menahem Golan. Met o.a. Yehoram Gaon, Arie Elias, Efrat Lavie en Joseph Graber.

Een vervelende musical die speelt in het Oude Jaffa en Jeruzalem; gebaseerd op een populaire toneelvoorstelling. Gaon (die de rol ook op toneel speelde) is een oorlogsheld, die zijn buurt voor sloop wil behoeden en er een romance op de koop toe bij krijgt. Wat niet te redden valt, is de ellende van de film zelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arie Elias op televisie komt.

Reageer