Maruja Díaz

Acteur

Maruja Díaz is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Deseo carnal

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Miguel Iglesias. Met o.a. Agata Lys, Tony Fuentes, Verónica Miriel en Maruja Díaz.

Een jongen zoekt wanhopig naar zijn moeder. Een absoluut knoeiwerk, zo grotesk dat het zelfs vermakelijk lijkt.

La Boda o la vida

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. La Polaca, Maruja Díaz, Manolo Codeso, Carlos Romero Marchent en Jesús Tordesillas.

Een stumperd wil tot elke prijs trouwen met een mooi folkloristisch meisje. Een onbelangrijk niemandalletje dat gedragen wordt door het erotische temperament van de danseres La Polaca.

Carmen Boom

1971 | Komedie, Musical

Italië/Spanje 1971. Komedie van Nick Nostro. Met o.a. Maruja Díaz, Ricardo Garrone, Margot Cottens en Manolo Codeso.

Russische, Chinese en Arabische spionnen achtervolgen een mooie folkloristische Spaanse zangeres, die zonder het te weten in het bezit is van een zeer waardevolle formule. Zonder enige twijfel een van de onuitstaanbaarste produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis. Een werkelijk afschuwelijke produktie.

La Pérgola de las flores

1965 | Musical

Argentinië/Spanje 1965. Musical van Román Viñoly Barreto. Met o.a. Maruja Díaz, Antonio Prieto, María Antonia Tejedor en Dringue Farias.

Een Spaanse zangeres wordt een 'grande dame' in Chili. Een afschuwelijk knoeiwerk.

La Casta Susana

1963 | Musical, Komedie

Spanje/Frankrijk 1963. Musical van Luis Casar Amadori en Luis Cesar Amadori. Met o.a. Maruja Diaz, Carlos Estrada, Noël Rol, Rafael Alonso en Gracita Morales.

De mooie vrouw van een oude kolonel is beroemd om haar veronderstelde deugdzaamheid, maar ze oogst clandestien triomfen als Can-Can danseres en weet talrijke minaars geheim te houden voor haar echtgenoot en voor elkaar. Deze tijdens de Franse Belle Epoque spelende Spaanse musical is gebouwd op overbekende vaudeville-situaties, die nòg vetter worden aangezet dan in de Franse traditie. Diaz, die mooi is en temperamentvol danst, moest gelanceerd worden als rivale van Carmen Sevilla en Sarita Montiel, maar dat is om onduidelijke redenen nooit gelukt.

La Cumparsita

1961 | Musical, Komedie

Argentinië/Spanje 1961. Musical van Enrique Carreras. Met o.a. Maruja Díaz, Carlos Estrada, Espartaco Santoni en Félix Fernández.

Een jonge Argentijnse gaat naar Madrid om als tangozangeres triomfen te behalen. Een van de films met het toenmalige echtpaar Maruja Dïaz en Espartaco Santoni in de hoofdrollen. De film is net zo slecht als alle overige produkties waaraan zij hun medewerking hebben verleend.

Abuelita charlestón

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Javier Setó. Met o.a. Maruja Díaz, Espartaco Santoni, Germán Cobos en Yelena Samarina.

In deze amoureuze verwikkelingen (die in verschillende periodes plaatsvinden) staat telkens de aantrekkingskracht van dameskousen op de man centraal. Dit is één van de komedies van het in die tijd bekende artiestenechtpaar Maruja Díaz/Espartaco Santoni.

Pelusa

1960 | Romantiek

Spanje 1960. Romantiek van Javier Setó. Met o.a. Maruja Díaz, Espartaco Santoni, Roberto Rey en Félix Fernández.

In een circus ontstaat een romance tussen de vedette en de trapeze-acrobaat. Het is echt een beschamende film, die geproduceerd werd door het paar dat tevens de hoofdrol speelt.

La Corista

1960 | Muziek, Romantiek

Spanje 1960. Muziek van José María Elorrieta. Met o.a. Maruja Díaz, Espartaco Santoni, Guadalupe Muñoz Sampedro en Manolo Gómez Bur.

De film vertelt het verhaal van een meisje dat in music-halls werkt. Een afgezaagde en nietszeggende film.

Goodbye, Sevilla

1955 | Komedie

Spanje 1955. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Maruja Díaz, Tulio Carminatti, Manolo Morán en José Sazatornil.

Een folk-artieste wil beroemd worden. Een van de vele flamenco-knoeiwerken uit die tijd.

El Pescador de coplas

1953 | Musical

Spanje 1953. Musical van Antonio del Amo. Met o.a. Maruja Díaz, Antonio Molina, Manuel Monroy, Tony Leblanc en Vicente Parra.

De liefdesavonturen van een jonge Andalusische vrouw. Een folkloristisch knoeiwerk, dat typerend is voor de Spaanse cinema uit de jaren vijftig. Deze keer met twee idolen uit dit genre.

Puebla de las mujeres

1952 | Komedie

Spanje 1952. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Maruja Díaz, Rubén Rojo, Francisco Arenzana en Milagros Leal.

Een ongetrouwde vreemdeling komt in een dorp aan dat erom bekend staat dat iedereen korte tijd na zijn aankomst in het huwelijk treedt. Een pretentieloze komedie, die zonder kwaliteit is.

El Sueño de Andalucía

1950 | Romantiek, Komedie, Musical

Frankrijk/Spanje 1950. Romantiek van Robert Wermay. Met o.a. Luis Lucia, Carmen Sevilla, Luis Mariano, Antonio Casal en Arlette Poirier.

De romance tussen een logementhoudster en een stierenvechter. Een folkloristische film, die rond de twee populaire hoofdrolspelers gerealiseerd werd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maruja Díaz op televisie komt.

Reageer