Laura Regan

Acteur

Laura Regan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hollow Man II

2006 | Sciencefiction, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 2006. Sciencefiction van Claudio Fäh. Met o.a. Christian Slater, Peter Facinelli, Laura Regan en Sarah Deakins.

Vechtersbaas Michael Griffin (Slater) wordt door het Amerikaanse leger onzichtbaar gemaakt, dat is handig om de vijand te besluipen, nietwaar? Maar hij ontpopt zich als een ongeleid projectiel en gebruikt zijn onzichtbaarheid voor zijn eigen, mentaal niet erg gezonde, motieven. Aan rechercheur Frank Turner (Facinelli) de taak om hem op te sporen. Paul Verhoeven, regisseur van het eerste deel, werkte als executive producer mee aan dit vervolg. Veel inbreng zal hij niet hebben gehad op deze nogal flauwe thriller met, vooruit, aardige special effects.

Saving Jessica Lynch

2003 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 2003. Oorlogsfilm van Peter Markle. Met o.a. Nicholas Guilak, Laura Regan en Brent Sexton.

Als haar eenheid in Irak in een hinderlaag loopt, wordt soldaat Jessica Lynch gevangen genomen. Een Iraakse advocaat trekt zich haar lot aan.

They

2002 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 2002. Thriller van Robert Harmon. Met o.a. Laura Regan, Marc Blucas, Ethan Embry, Dagmara Dominczyk en Jon Abrahams.

De monsters uit de nachtmerries van kleine kinderen zouden wel eens echt kunnen bestaan - dat is het uitgangspunt van Wes Craven's They, een horrorfilm die zich traditiegetrouw bedient van krijsende violen op de soundtrack, eindeloze regen, donkere appartementen met lekkende kranen, haperende elektrische apparaten en veel schrikeffecten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Regan op televisie komt.

Reageer