Alicia Rodríguez

Acteur

Alicia Rodríguez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Old Cats

2010 | Drama

Chili/Verenigde Staten 2010. Drama van Pedro Peirano en Sebastián Silva. Met o.a. Bélgica Castro, Claudia Celedón, Catalina Saavedra en Alicia Rodríguez.

Een verbeten dochter van eind veertig en haar oude, lichtdementerende moeder voeren een snoeihard gevecht – om het ouderlijk huis in het oude centrum van de Chileense hoofdstad Santiago én om elkaars affectie. De formidabele acteurs (met name de 92-jarige Bélgica Castro) zorgen ervoor dat de sympathie van de kijker voortdurend verschuift; het maakt Old Cats – opvolger van de filmhuishit The Maid (La nana) – tot een bijzonder kleinood over bloedbanden en dementie, liefde en vergeving.

Te odio y te quiero

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Juan Orol. Met o.a. Mary Esquivel, Antonio Badú, Arturo Martínez en Alicia Rodríguez.

Een meisje pleegt door toedoen van een man zelfmoord. Haar zus zint op wraak. Een volkomen belachelijke film.

El Aguila Negra contra los Enmascarados de la Muerte

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Martha Valdés, Alicia Rodríguez en Dagoberto Rodríguez.

De bende van de 'De zes gemaskerden van de dood' hebben de streek waar Raúl zijn hacienda heeft afgestroopt; laatstgenoemde besluit zich als 'El Aguila Negra' te wreken en de booswichten te ontmaskeren. In deze derde film van 'El Aguila Negra' slaagt de hoofdrolspeler er eindelijk in een vrouw te vinden en rustig op zijn land te leven. Matige en vrij belachelijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Rodríguez op televisie komt.

Reageer