Bobby Ray Shafer

Acteur, Producer

Bobby Ray Shafer is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Contagion

2001 | Thriller, Drama, Sciencefiction

Verenigde Staten 2001. Thriller van John Murlowski. Met o.a. Bruce Boxleitner, Megan Gallagher, Lin Shaye, Thomas Wright en Dan Lauria.

Als de Amerikaanse president beschoten wordt met een pijltje met een onbekende bacterie, wordt een prominente viroloog ingeschakeld om het virus te onderzoeken. Het blijkt om een zeer besmettelijke ebola-variant te gaan, en het hele ziekenhuis gaat in quarantaine. Een terroristische groepering biedt een anti-virus aan.

Psycho Cop 2

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Rif Coogan. Met o.a. Bobby Ray Shafer, Barbara Lee Alexander, Julie Strain, Roderick Darin en Nick Vallelonga.

Deze sequel, die direct op de videoband uitkwam, is nog een graadje erger dan zijn toch al zo waardeloze voorganger. Een stel vrienden zijn van plan een geil vrijgezellen-feestje met het nodige gezuip te bouwen. Ze gebruiken het conferentiezaaltje van hun firma, waarin ze na werktijd een orgie willen aanrichten en ze bestellen daarvoor strippende meiden. Ze hebben allemaal ontzettend pech, want Joe Vickers, een psychisch gestoorde smeris (ja, die uit de titel), gespeeld door Shafer, dringt naar binnen want hij had hun voornemens afgeluisterd. Hij maakt iedereen koud omdat hij meent dat dergelijk 'overwerk' niet toegestaan is door de wet. Een van de aanwezigen moet deze engerd zien te overleven en te stoppen, want anders ontstapt Joe Vickers voor nog zo'n gewelddadige onzinfilm. Wat voor een scenario moet doorgaan is van Dan Povenmire. Het camerawerk is van Enak Mada.

Psychocop

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Wallace Potts. Met o.a. Bobby Ray Shafer, Jeff Qualle, Palmer Lee Todd, Dan Campbell en Cynnthia Guyer.

Een vervelende horrorfilm over een ongelukkige jongeman die uit een gebroken gezin afkomstig is en zich uitgeeft voor een politieman, en mensen overhoop steekt ten behoeve van een satanistisch ritueel. Belachelijk dialoog tijdens de slachtpartijen en een zeer onopmerkelijke technische verzorging. Het rondspattende bloed kan misschien de meest debiele onder de griezelneuroten bekoren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bobby Ray Shafer op televisie komt.

Reageer