Klára Issová

Acteur

Klára Issová is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Mists of Avalon

2001 | Avonturenfilm, Historische film, Fantasy, Horror, Animatie, Drama

Duitsland/Tsjechië/Verenigde Staten 2001. Avonturenfilm van Uli Edel. Met o.a. Anjelica Huston, Julianna Margulies, Joan Allen, Samantha Mathis en Caroline Goodall.

De koning is dood. Lang leve de koning! Maar wie de nieuwe koning wordt, blijft een raadsel. Het antwoord moet gezocht worden in het mystieke, magische Avalon, waar krachten huizen die het Lot van de wereld bepalen. The mists of Avalon hervertelt de Arthuriaanse legende vanuit vrouwelijk perspectief en herleidt de invloed van Merlijn tot zijn ware proporties.

Královský slib

2001 | Familiefilm, Fantasy

Tsjechië 2001. Familiefilm van Krystof Hanzlík. Met o.a. Maros Kramár, David Kraus, Klára Issová, Lucie Vondrácková en Josef Somr.

Op het slagveld belooft de koning aan zijn stervende metgezel, die hem trouw terzijde gestaan had, dat hij diens dochter zal laten trouwen met zijn zoon zodra de kinderen de huwbare leeftijd hebben bereikt. Als de prins en het meisje volwassen zijn, en elkaar tijdens het verlovingsfeest ontmoeten, worden ze beiden naderhand verliefd op een ander. Nu heeft de koning een probleem, hoe kan hij zijn belofte waarmaken. Het is maar goed dat het hier om een sprookje gaat dus is er een happy- end en leefden de betrokkenen nog heel lang en gelukkig. Zouden het twee stellen of slechts één zijn? Traditionele kinderfilm die behoorlijk in elkaar steekt en de boodschap brengt, dat de ware liefde altijd overwint. Een welkome afwisseling op de eindeloze reeks van producties uit Amerika. Het scenario is van Frantisek Pavlicek en regisseur Hanzlík.

Královsky slib

2001 | Fantasy

Tsjechië 2001. Fantasy van Krystof Hanzlík. Met o.a. Klára Issová, David Kraus en Maros Kramár.

Een koning heeft tijdens een veldslag zijn stervende vriend beloofd om zijn dochter op te nemen in de familie. Nu zijn zoon er aan toe is regelt de koning het huwelijk met de dochter van zijn vriend. Er is echter één probleem: beide jongeren hebben hun oog laten vallen op een ander

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Klára Issová op televisie komt.

Reageer