Olinka Hardiman

Acteur

Olinka Hardiman is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Inside Marilyn II

1985 | Erotiek

Zwitserland/Frankrijk 1985. Erotiek van Michel Leblanc. Met o.a. Olinka Hardiman, Gabriel Pontello, Claus Bini, Dominique Gérard en Elinia Martinelli.

Z.g. vervolg op MARYLIN, MON AMOUR met blonde Olinka Hardiman, nu als actrice Mitzi, die op MM zou lijken. Als ze haar geliefde Dan Butler betrapt tijdens groepsseks in de Parijse studio, gaat ze op hoge benen, geheel en al beledigd naar Milaan. Ze duikt om zich te troosten de koffer in met haar ex-vriendje Renato.

L'été les petites culottes s'envolent

1984 | Erotiek

Zwitserland/Frankrijk 1984. Erotiek van Michel Leblanc. Met o.a. Olinka Hardiman, André Vinouze, Nathalie Ardant, Sophie Zillers en Gabriel Pontello.

Een zakenman gaat met vakantie met vrouw en dochter. Hij zorgt ervoor dat zijn ma[KA4]itresse in de buurt is, zodat hij een zijsprongetje kan maken. Om zich niet te vervelen neemt de minnares een vriendin mee, maar de minnaar van de echtgenote duikt ook op, alsmede een goede vriend van de zakenman. Minnares en dochter blijken elkaar te kennen. Die duiken allemaal met elkaar de koffer in en kan u het een snars schelen wiens blote kont nu bij wie hoort? Toch komt er iemand iets tekort. Van de film kwam helemaal niets terecht, maar ook van de (natuur)opnames niets. Zelfs onvoorwaardelijke genrefans keren hem de rug toe. De regie staat op naam van Michel Leblanc, die in werkelijk Michel Lemoine heet.

Je t'offre mon corps

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Michel Leblanc en Michel Lemoine. Met o.a. Gabriel Pontello, Cathy Menard, Olinka Hardiman, Eric Saville en Laura Clair.

De mooie Natacha vertrekt naar Parijs waar zij op zoek gaat naar werk. Zij heeft geen dagelijks beroep, want zij is een spionne. Tijdens de reis leert zij de jonge Daniël kennen en wordt verliefd op hem. Door haar werk heeft ze echter geen ruimte voor romantische aangelegenheden en Natacha verbreekt de relatie. In Parijs komt zij hem echter weer onverwachts tegen en hij weigert haar te laten gaan. Door haar contactpersoon wordt zij onder druk gezet, want men wacht op informatie die zij als spionne moet zien te vergaren. Nu verkeert zij in een gewetensconflict en weet niet dat Daniël een inspecteur van de anti-spionagedienst is

Heiße Haut im Sommerwind

1983 | Erotiek

Zwitserland 1983. Erotiek van Michel Leblanc. Met o.a. Gabriel Pontello, Cathy Menard, Marion Sicard, Patrizia en Aurore.

Pontello, veertig jaar, leert de jonge studente Hardimann kennen. Ze doet hem denken aan Marilyn Monroe en hij neemt haar mee naar huis, zodat ook zijn vrouw Menard plezier aan haar kan beleven. Na een turbulent nachtje blijkt zijn vrouw de grote verliezer. Ook de kijker wint niet: die raakt zijn tijd kwijt en krijgt er niets voor terug. Banale seksfilm met versleten thema. Michel Lemoine regissert onder de naam Michel Leblanc. Ook bekend als HOT BODIES.

Neige brûlante

1982 | Erotiek

Frankrijk/Duitsland 1982. Erotiek van Michel Lemoine en Michel Leblanc. Met o.a. Olinka Hardiman, Gabriel Pontello, Claudia Nabel, Olivia Flores en Anthony Debray.

Seksklucht verpakt als komedie der verwisselingen in een winterportplaatsje. Olinka Hardiman die op MM zou moeten lijken, speelt Muriel die door een verwisseling voor iemand anders wordt aangezien als zij haar vriend gaat opzoeken. Hierdoor is zij veelvuldig in de gelegenheid van bed en partner te wisselen totdat een moedervlek haar verraadt. Dit oubollige werkje is beslist geen toonbeeld van grote dramatische kunst. Op de aftiteling staat regisseur Lemoine vermeld als Michel Leblanc (hij was tevens de scenarist onder die naam) en Hardiman als Olinka (zonder achternaam). Het camerawerk is van Philippe Théaudière en Guy Maria.

L' Inconnue

1982 | Komedie, Erotiek

Frankrijk 1982. Komedie van John Love. Met o.a. Jean Tolzac, Désiré Bastaraud, Sarah Howard, Olinka Hardiman en Rudy Lenoir.

Een zwaarwichtige komedie in een Frans kasteel. De graaf en zijn echtgenote zijn belast met de verkoop van textielfabrieken aan een Afrikaanse president. Om deze zichtbaar gecensureerde film valt maar nauwelijks te lachen. Het stereotiepe racisme á la Kuifje in Afrika bestaat nog steeds. Veel erger is nog dat de regisseur niet profiteert van de opmerkelijk goed geslaagde kopieën van Marilyn Monroe en Marlène Dietrich in zijn film. Alleen Ringer kan het publiek in de ban houden.

Ibiza al desnudo

1981 | Erotiek

Spanje/Zweden 1981. Erotiek van Charles Parrish. Met o.a. Linda Ordoñez, Javier Bolinches, Olinka Hardiman en Lucio Rodríguez.

Drie schelmen verkrachten een vrouw en haar dochters (en en passant ook nog een vriendin van hen en een gekleurde vrouw) van een zakenman. Deze erotische B-film stamt uit de tijd waarin dit genre populair was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Olinka Hardiman op televisie komt.

Reageer