Glenn Saxson (1942) is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Acqua e Sapone

1983 | Komedie, Romantiek

Italië 1983. Komedie van Carlo Verdone. Met o.a. Carlo Verdone, Natasha Hovey, Florinda Bolkan, Glenn Saxson en Elena Fabrizi.

Een gevierd, jong Amerikaans fotomodel verlaat tijdelijk haar school om vergezeld van haar onafscheidelijke moeder drie maanden in Rome te gaan werken. Om de opleiding van het meisje voort te zetten, besluit de moeder om haar dochter door een zekere pater Spinetti te laten onderwijzen. Toevallig werkt er een jongeman, Rolando genaamd, aan het instituut die zich voordoet als pater Spinetti. Hij wil het hart van het meisje winnen. Een erg simpele en futloze film met zwak spel van alle acteurs.

Luana, la figlia della foresta vergine

1968 | Avonturenfilm

Italië 1968. Avonturenfilm van Bob Raymond. Met o.a. Mei Chen, Glenn Saxson, Evi Marandi, Piero Tordi en Raf Baldassare.

Een stoere avonturier start een expeditie om in de Afrikaanse oerwouden te speuren naar een blank meisje, dat door de inboorlingen als heerseres van de jungle wordt vereerd. Deze ontwapenende flauwekul, die door z'n naïviteit de aandacht wel even wil vasthouden, verveelt al spoedig.

Carogne si nasce

1968 | Western

Italië 1968. Western van Alfonso Brescia. Met o.a. Glenn Saxson, Gordon Mitchell, Maria Vittoria Bardanzellu, Philippe Hersent en Renato Baldini.

Een middelmatige Italo-western waarin de ranchers proberen defarmers uit de omgeving te verjagen. Het bekende thema van de veeboer (de rancher) en de landbouwer (farmer) die geen dikke vrienden zijn in westerns.

La Máscara de Kriminal

1967 | Misdaad

Italië/Spanje 1967. Misdaad van Umberto Lenzi. Met o.a. Glenn Saxson, Helga Liné, Andrea Bosic en Armando Calvo.

Een raadselachtige avonturier, Kriminal, wil in Turkije een partij gesmokkelde juwelen bemachtigen. De eerste van een serie Italiaanse films geïnspireerd op de negatieve helden van de stripverhalen uit dat land. Een middelmatige en warrige film, hoogstens interessant om het acteren van de hoofdrolspeler. Ook bekend als KRIMINAL. Er werd ook een nog succesvoller vervolg op gemaakt: IL MARCHIO DI KRIMINAL. Ook bekend als CUATRO BUDAS DE KRIMINAL.

Il Magnifico Texano

1967 | Western

Spanje/Italië 1967. Western van Luigi Capuano. Met o.a. Glenn Saxson, Beny Deus, Barbara Loy, Helen Wart en Luis Induni.

Saxon neemt het alleen op tegen een bende die een hele familie (op één na) uitgemoord heeft, en tegen een corrupte rechter die omgeven is door revolverhelden. Een film volgens het bekende spaghetti-western stramien.

Vaya con Dios Gringo

1966 | Western

Italië 1966. Western van Edoardo Mulargia. Met o.a. Glenn Saxson, Ignazio Spalia, Lucretia Love, Aldo Berti en Pasqual Simeoli.

Gringo (Saxon) komt in de gevangenis terecht door toedoen van de gebroeders Criss die zijn broer vermoorden en hem daarna de schuld van een moord geven. Met een vriend en vier bandieten weet hij uit te breken. De tocht is lang en gevaarlijk: er zijn achtervolgers en de vier bandieten gijzelen ook nog het meisje Love dat dan door Saxon zo goed mogelijk beschermd wordt. Uiteindelijk arriveert Saxon in Pueblo, zijn geboortestad, om wraak te nemen op de vier broers Criss. Een gebruikelijke wraak-western uit Italië.