Lewis Fiander

Acteur

Lewis Fiander is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bangkok Hilton

1989 | Drama

Australië 1989. Drama van Ken Cameron. Met o.a. Nicole Kidman, Denholm Elliott, Hugo Weaving, Joy Smithers en Norman Kaye.

Indrukwekkende lange tv-film, waarin lang, roodharig rijk Australisch weesmeisje op 20-jarige leeftijd in Londen op zoek gaat naar haar verdwenen vader. Als wereldvreemd wicht maakt zij er kennis met een drugskoerier, op wie zij verliefd wordt. Samen reizen zij naar Thaïland. Op de luchthaven wordt zij gearresteerd, want in haar door het door haar vriend geschonken koffertje bevindt zich meer dan twee kilo heroïne. Zij belandt in het Bangkok Hilton, cellenblok voor drugsverslaafden van de Lum Jau-gevangenis. Intussen is zij ter dood veroordeeld.

Los Niños

1976 | Horror

Spanje 1976. Horror van Narciso Ibáñez Serrador. Met o.a. Lewis Fiander, Prunella Ransom, Antonio Iranzo, Marisa Porcel en Miguel Narros.

Een jong echtpaar arriveert op een afgelegen eiland en komt alras tot de ontdekking dat de kinderen er de macht hebben overgenomen en alle volwassenen hebben gedood. De film leunt nogal op NIGHT OF THE LIVING DEAD, maar is stukken beter dan de gemiddelde Spaanse horrorfilm. Ook bekend als QUIEN PUEDE MATAR A UN NINO?, ISLAND OF THE DAMNED en WHO CAN KILL A CHILD?

Dr. Jekyll and Sister Hyde

1972 | Horror, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1972. Horror van Roy Ward Baker. Met o.a. Ralph Bates, Martine Beswick, Gerald Sim, Lewis Fiander en Susan Broderick.

De titel klinkt als flauwe travestietenhumor, maar dit is bloedserieuze thriller-horror uit de Hammer studio's. Bond-meisje Beswick is opnieuw aantrekkelijk doch dodelijk, ditmaal als de duistere, vrouwelijke kant van Dr. Jekyll (Ralph Bates), die experimenten doet om het eeuwige leven te vinden. De Hyde-vrouw verleidt mannen om ze daarna als dood laboratoriummateriaal te gebruiken. Het wordt nog knotser wanneer Jekyll verliefd wordt op de buurvrouw en Hyde tegelijk op haar broer. De titel vergetend is deze film een interessante variatie op R. L. Stevensons klassieker, met een seksueel thema, meer bloed en meer gelijkenis tussen Jekyll en Hyde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lewis Fiander op televisie komt.

Reageer