Rocky Patterson is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Dark Dealer

1995 | Actiefilm, Horror

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Tom Alexander. Met o.a. Richard Hull, Rocky Patterson, Vincent Gaskins, Kim Frazier en Kevin Walker.

Drie afzonderlijke plots over misdaad, drugs en chantage moeten in elkaar overvloeien door een speling van het lot, die bepaald wordt door een kaartspel. Absolute onzin en kennelijk hadden de makers nog nooit gehoord van valsspelers. De regisseur is net zo mysterieus als de film zelf en geen enkele speler heeft dit werkje dat gelijk op video uitkwam op zijn cv gezet.

Striking Point

1994 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Thomas Fenton. Met o.a. Stan Morse, Jeff Blanchard, Christopher Mitchum, Rocky Patterson en Tracy Spaulding.

Een politieman en zijn grappige nieuwe partner zijn de hele film lang furieus in de weer tegen een zwaar bewapende bende bestaande uit voormalige KGB-agenten die proberen wapens Amerika binnen te smokkelen. Scenarioschrijver/regisseur Fenton brengt in diverse sc[KA2]enes een eerbetoon aan de hyperactieve Hong Kong- actiefilms van John Woo, bijvoorbeeld YINGHUNG BUNSIK/A BETTER TOMORROW/GANGLAND BOSS/THE COLOR OF A HERO/THE ESSENCE OF HEROES/TRUE COLORS OF A HERO/YING XION BEN SE (1986) of DIP HUT SEUNG HUNG/THE KILLER/DIE XUE SHUANG XIONG (1989), en de hoofdrolspelers tonen beslist gevoel voor humor. Voor de rest is dit een routinematige en volkomen voorspelbare oefening in druk doen. De film werd opgenomen in Dallas, Texas en Tijuana, Mexico. Het camerawerk is van Tony Brownrigg.

Armed for Action

1992 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Bret McCormick en Shane Spaulding. Met o.a. Joe Estevez, J. Scott Guy, David Harrod, Barri Murphy en Dean Nolen.

Cop Howard (Harrod) moet een huurmoordenaar (Patterson) van New York naar L.A. begeleiden om te getuigen in een proces tegen een gevaarlijke gangsterboss (Estevez), die er alles aan gelegen is om de killer om te leggen voordat hij tegen de rechter zijn mond kan opendoen. Howard is in zijn eentje niet opgewassen tegen het tuig dat probeert zijn gevangene koud te maken. Met grote tegenzin geeft hij de man een wapen, zodat hij zich verdedigen kan. Bij een schietpartij krijgen ze onverwacht hulp van totaal vreemde omstanders en zo ontstaat er een groepje dat probeert af te rekenen met de genadeloze maffiacapo en zijn handlangers. Eendimensionale actiefilm met een supercliché-scenario van Ted Prior. Grof geweld moet zwakke spelprestaties verhullen. Onappetijtelijk voer voor de onderste schappen van de videotheek. Het camerawerk is van David Blood.

Blood on the Badge

1990 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Bret McCormick. Met o.a. David Harrod, Rocky Patterson, Melissa DeLeon, Todd A. Everett en Joe Estevez.

De collega van een smeris uit Texas is gewond geraakt door toedoen van neo-nazi's, afkomstig van het platteland, vermomd als buitenlandse terroristen. Hij vindt de kwaaddoeners een halfuur later in de film en dwaalt dan wat rond zonder iets te doen, duidelijk met het oogmerk de draaitijd op speelfilmlengte te krijgen. Deze hopeloos amateuristische en stompzinnige actiefilm werd gemaakt door filmers uit de omgeving van Dallas.

Nail Gun Massacre

1985 | Horror, Thriller, Mysterie

Verenigde Staten 1985. Horror van Bill Leslie en Terry Lofton. Met o.a. Rocky Patterson, Ron Queen, Michele Meyer en Beau Leland.

Een niet-pistool is een werktuig uit de bouw, waarmee met enorme kracht ijzeren nieten als kogels afgeschoten kunnen worden in het materiaal. In dit verschrikkelijke werkje worden de effecten getoond, die ontstaan als ze afgevuurd worden op het naakte vlees van een stelletje herrieschoppers en hun vriendinnetjes. Werd voor dit soort smerige produkties nu de film uitgevonden?