Gina Holden

Acteur

Gina Holden is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

LA Apocalypse

2014 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 2014. Sciencefiction van Michael J. Sarna. Met o.a. David Cade, Gina Holden, Christopher Judge en Raymond J. Barry.

Een man zoek zijn ontvoerde verloofde in een geëvacueerde stad die bedreigd wordt door het smelten van de oververhitte kern van de Aarde.

Dracano

2013 | Fantasy, Actiefilm

Canada/Verenigde Staten 2013. Fantasy van Kevin O'Neill. Met o.a. Gina Holden, Corin Nemec, Victoria Pratt en Troy Evans.

De drakendoder kan het best toeslaan als een draak net is geboren, voordat de schubben volledig zijn uitgehard. Deze en andere Syfy-scheurkalenderwijsheden passeren razendsnel de B-film-revue, nadat de vulkaanuitbarsting van de Amerikaanse Mount Baker de wereld trakteert op een groeiende zwerm nijdige en schier onuitroeibare draken. Een marginaal verhaaltje met goedlachse blondines, nerveuze wetenschappers, en noestige militairen vult de gaten tussen de - voor een tv-film - aardige actiescènes waarin de beesten huishouden in verschillende werelddelen. Geen onaardige B-film, ondanks het totale gebrek aan zelfspot.

The Philadelphia Experiment

2012 | Sciencefiction

Canada 2012. Sciencefiction van Paul Ziller. Met o.a. Ryan Robbins, Gina Holden, Malcolm McDowell, Emilie Ullerup en Nicholas Lea.

Een geheime hervatting van het Philadelphia Experiment brengt het oorspronkelijke schip terug dat in 1943 verdween. Maar dit leidt tot een puinhoop.

How to Fall in Love

2012 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2012. Romantische komedie van Mark Griffiths. Met o.a. Eric Mabius, Brooke D'Orsay, Kathy Najimy, Jody Thompson en Gina Holden.

Onzekere accountant Harold huurt een datingcoach in. Haar naam is Annie. Op de middelbare school was hij smoorverliefd op haar.

Screamers: The Hunting

2009 | Sciencefiction, Actiefilm, Horror

Canada 2009. Sciencefiction van Sheldon Wilson. Met o.a. Gina Holden, Jana Pallaske, Lance Henriksen, Greg Bryk en Christopher Redman.

Het is dertien jaar geleden dat de Screamers de menselijke bevolking op de planeet Sirius 6B hebben uitgemoord. Als er een alarmsignaal komt vanaf de planeet, gaat een peloton verkenners op onderzoek uit. Zijn er nog overlevenden? Of zijn de Sceamers gemuteerd in iets dat nog angstaanjagender is?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gina Holden op televisie komt.

Reageer