Vera Fischer

Acteur

Vera Fischer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Doida demais

1989 | Drama

Brazilië 1989. Drama van Sergio Rezende. Met o.a. Vera Fischer, Paulo Betti en José Wilker.

In de jungle van de Amazone onstaat een driehoeksverhouding tussen een vrouw wiens schoonheid de mannen gek maakt, haar ex- minnaar en haar huidige minnaar, een piloot die voor de mijnexploitanten werkt. Achtenswaardig tropisch melodrama dat zijn voordeel doet met de prachtige buitenopnamen van de jungle van de Amazone.

Amor Estranho Amor

1985 | Drama

Brazilië 1985. Drama van Walter Hugo. Met o.a. Vera Fischer, Tareisio Meira, Xuxu Meneghel, Mauro Mendonea en Iris Bruzzi.

Deze donzige, beetje kunstzinnige film gaat over een man die een nu verlaten, maar nog steeds schitterend herenhuis verkent. In een terugblik keren we terug naar 1937, waar we het meest luxueuze bordeel van Sao Paulo ontdekken. Er wordt een groot feest voorbereid, waarbij gekonkeld en gehandeld wordt om de macht op nationale schaal. Een leuk onderwerp voor een film. USA-titel: LOVE STRANGE LOVE.

Quilombo

1983 | Historische film

Brazilië 1983. Historische film van Carlos Diegues. Met o.a. Antonio Pompeo, Zezé Motta, Toni Tornado, Vera Fischer en Antonio Pitanga.

Quilombo's waren in het 17e eeuwse Brazilië nederzettingen in de bergen waar gevluchte zwarte slaven bijeenkwamen. Deze film gaat over het verhaal van een van hen en over de schermutselingen tussen de vroegere slaven en hun meesters. Goed spel. Camerawerk van Lauro Escorel Filho.

Eu te amo

1982 | Drama

Brazilië 1982. Drama van Arnaldo Jabor. Met o.a. Sonia Braga, Paulo Cesar Pereio, Vera Fischer en Tarcisio Meira.

Pretentieus melodrama dat Sonia Braga in Brazili[KA3]e tot een ster maakte. Hoewel visueel erg verzorgd (een groot gedeelte van de film speelt zich af in een hypermodern, sjiek gestileerd appartement dat zo weggelopen lijkt uit de catalogus van Fernando Scarfiotti) is de film inhoudelijk leeg.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vera Fischer op televisie komt.

Reageer