Tom Cohen

Regisseur, Acteur

Tom Cohen is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Triple Bogey On A Par 5 Hole

1990 | Film noir

Verenigde Staten 1990. Film noir van Amos Poe. Met o.a. Eric Mitchell, Daisy Hall, Jesse McBride, Angela Goethals en Robbie Coltrane.

Harry en Sally Levy waren ooit een legendarisch Bonnie & Clyde-achtig echtpaar, dat bij een overval op een golfclub werd neergemaaid. Over hun leven en dat van hun inmiddels wolwassen geworden kinderen moet een film gemaakt worden en een scenario- schrijver moet in opdracht van zijn Japanse bazen (sic) de kinderen interviewen, waarvan de oudste onderwijl een bestseller- schrijfster is (haar eerste boek ging uiteraard over haar ouders) en die met haar luxe jacht `Tripley Bogey` (sic) de Hudson opvaart met aan boord haar broer en zus, koers zettend naar New York. Een satirisch bedoelde, low-budget film met een verliefde knipoog naar de film noir met veel inside-jokes van een onafhankelijke filmer (SUBWAY RIDERS) in een eerbetoon aan en in de stijl van THE LADY FROM SHANGHAI. De kleurgedeeltes zijn in super-8. Het scenario is van Poe en het camerawerk is van Joe DeSalvo.

Family Business

1982 | Documentaire

Verenigde Staten 1982. Documentaire van Tom Cohen.

Een briljante documentaire over het persoonlijke en zakelijke wel en vooral wee van de uitbater van een pizza-tent in het provincienest Muncie, Indiana. Zijn turbulent gezinsleven (de man heeft acht kinderen!) en de manier waarop de slabakkende zaken dat beïnvloedt, wordt door Cohen en zijn team nauwgezet geregistreerd. FAMILY BUSINESS is beurtelings aangrijpend, ontroerend, komisch en hoe dan ook hartverwarmend levensecht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Cohen op televisie komt.

Reageer