Arell Blanton

Acteur

Arell Blanton is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

King Cobra

1999 | Actiefilm, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van David Hillenbrand en Scott Hillenbrand. Met o.a. Pat Morita, Scott Brandon, Casey Fallo, Hoyt Axton en Joseph Ruskin.

Wanneer een groep wetenschappers een test uitvoert met een experimentele drug die agressie verhoogt, vindt er een ontploffing plaats en een gemuteerde nachtmerrie ontsnapt.

Overkill: The Making of A True Story

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Peter Levin. Met o.a. Jean Smart, Park Overall, Brion James, Tim Grimm en Ernie Lively.

Aileen Wuornos werd op zeer jonge leeftijd in de steek gelaten door haar moeder, ze werd als opgroeiend kind misbruikt door haar vader en grootvader en ze werd door haar eerste echtgenoot mishandeld. Zo kwam ze terecht in het eenzame en risikovolle beroep van prostituée, waarin ze nauwelijks een korst droog brood wist te verdienen. Tegen deze tragische achtergronden werd ze een seriemoordenares. Zeven mannen vonden door haar de dood. Bij een auto-ongeluk in Florida zien getuigen een donkere en een blonde vrouw weglopen. Deze uiterst summiere getuigenis leidde ten lange leste tot haar arrestatie. Naar een ware geschiedenis. Fred Mills schreef het scenario.

Breaking The Silence

1991 | Drama

Verenigde Staten 1991. Drama van Robert Iscove. Met o.a. Gregory Harrisson, Stephanie Zimbalist, Chris Young, Kevin Conway en Maryann Plunckett.

Wanneer de zestien-jarige Young beschuldigd wordt van moord op zijn sadistische vader, weigert hij zich ontoerekenbaar te laten verklaren. Zimbalist, advocate in een wetswinkel, roept de hulp in van haar ex-studiegenoot Harrison, die meer ervaring heeft op dit gebied. Hij is bereid zelfverdediging te pleiten, ook al is de kans op overwinning gering. Hij moet de muur van zwijgzaamheid doorbreken waarachter Young een geheim bewaart, een geheim dat ook Harrison met zijn eigen verleden zal confronteren. Boeiende ontleding van de ziel van een jongen wiens verleden uit zulke mishandelingen en frustraties bestaat dat hij weigert erover te praten, zelfs al kan dit hem de vrijheid kosten. Het scenario van Adam Greenman is soms wat onduidelijk in zijn symboliek, maar bereikt uiteindelijk zijn doel, zij het wat geforceerd. Over het algemeen zeer goed spel. Fotografie van John Beymer en muziek van Craig Safan.

House of Terror

1972 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1972. Horror van Sergei Goncharoff. Met o.a. Jenifer Bishop, Arell Blanton, Jacquelyn Hyde, Mitchell Gregg en Irenea Byatt.

Onduidelijk suspenseverhaal, dat snel vergeten kan worden, over een stelletje dwazen die komplotten tegen elkaar smeden om een erfenis binnen te halen. Voor de bloederige moord in de openingsscène wordt nooit een verklaring gegeven.

Wild Riders

1971 | Misdaad

Verenigde Staten 1971. Misdaad van Richard Kanter. Met o.a. Alex Rocco, Elizabeth Knowles, Sherry Bain en Arell Blanton.

Hell's Angels Stick en Pete hebben de moord op een meisje op hun geweten. Ze verlaten de groep en trekken naar Californië, waar ze twee rijke meisjes lastigvallen. Ze maken een fout als ze hun sadistisch spel te ver doorvoeren. Rocco is beter dan het materiaal waarmee hij moet werken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arell Blanton op televisie komt.

Reageer