Rosario Borelli

Acteur

Rosario Borelli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L' Uomo senza memoria

1974 | Thriller, Misdaad

Italië 1974. Thriller van Duccio Tessari. Met o.a. Luc Merenda, Senta Berger, Umberto Orsini, Bruno Corazzari en Anita Strindberg.

Na een auto-ongeval ontwaakt een man en blijkt te lijden aan totaal geheugenverlies. Acht maanden later wordt hij gecontacteerd door een zekere Georges die wil weten waar hij een belangrijke lading drugs heeft verstopt... Een niet bijster orginele, maar vlot gemaakte en bij momenten best spannende thriller van vakman Tessari.

La freccia d'oro

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm, Fantasy, Animatie, Actiefilm

Italië 1962. Familiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. Tab Hunter, Rossana Podestà, Umberto Melnati, Renato Baldini en Dominique Boschero.

Een jonge prins uit Damascus wordt van een wrede despoot gered en opgevoed door woestijnrovers. Als de kroonprinses moet worden uitgehuwelijkt, meldt hij zich ook als gegadigde en weet zijn rivalen uit te schakelen dankzij de kunsten van een bevriende tovenaar die hem drie beschermgeesten meegeeft. Wie de blonde pin-up acteur Hunter als Oosterse prins weet te accepteren, kan kinderlijk genoegen beleven aan deze variant op THE THIEF OF BAGDAD vol vernuftig bedachte, maar niet steeds overtuigend uitgevoerde speciale effecten. Het scenario is van Bruno Vailati, Augusto Frassineti, Filippo Sanjust, Giorgio Prosperi, en Giorgio Arlorio. Het camerawerk is van Gabor Pogany.

Cantate con noi

1955 | Komedie

Italië 1955. Komedie van Roberto Bianchi Montero. Met o.a. Rosario Borelli, Tina Pica en Virgilio Rientro.

Twee oude vrienden vinden elkaar na vele jaren terug. De een heeft twee zoons en de ander twee dochters. Ze besluiten dat een huwelijk over en weer tussen hun kinderen perfect zou zijn, maar de jongens zijn ertegen. Wanneer ze toevallig de twee jongedames ontmoeten, worden zij verliefd en besluiten vervolgens te trouwen. De ouders zijn zeer tevreden, omdat het oorspronkelijke plan gerealiseerd wordt. Een typisch Italiaanse film uit de jaren 1950-60, neo-realisme met een goede afloop, humor en een simpele verhaallijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rosario Borelli op televisie komt.

Reageer