Antonio Giménez Rico

Regisseur

Antonio Giménez Rico is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Soldadito español

1988 | Komedie

Spanje 1988. Komedie van Antonio Giménez Rico en Antonio Gimenez Rico. Met o.a. Francisco Bas, Juan Luis Galiardo, María Garralón en Maribel Verdú.

De zoon van een musicus in een militaire kapel weigert niet alleen de familietraditie voort te zetten, maar wil zelfs zijn militaire dienstplicht niet vervullen. Een mislukte satire op toestanden in de Spaanse samenleving.

Del amor y de la muerte

1977 | Avonturenfilm, Erotiek, Komedie

Spanje 1977. Avonturenfilm van Antonio Giménez Rico en Antonio Gimenez Rico. Met o.a. Amparo Muñoz, La Polaca, Simón Andreu, Antonio Ferrandis en Pedro Mari Sánchez.

In de middeleeuwen ontstaat een verboden liefde tussen twee jonge mensen. Een zodanig lompe film dat de erin voorkomende seks- en geweldsscènes grotesk overkomen.

Es usted mi padre?

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Antonio Giménez Rico. Met o.a. Mark Stevens, Tony Isbert, Maribel Martín en Mari Carrillo.

Een geruïneerde edelman probeert zijn naam te verkopen aan de meestbiedende...Een zeer slechte film van een rampzalige regisseur.

El Cronicón

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Antonio Giménez Rico. Met o.a. Cassen, Manolo Gómez Bur, Esperanza Roy, Rossana Yanni en Antonio Casal.

De middeleeuwse graaf Sandro heeft nogal wat tegenslag in deze merkwaardige komedie die zich in een tussen moslims en christenen opgedeeld Spanje afspeelt.

El Hueso

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Antonio Giménez Rico. Met o.a. Cassen, Charo López, José Franco en José Orjas.

In een klein Spaans stadje ontdekt men dat een van de beenderen van een plaatselijke held in het bezit is van een adellijke Fransman. Een weinig geslaagde zedensatire.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Giménez Rico op televisie komt.

Reageer