Gloria Laso

Acteur

Gloria Laso is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La frontera

1991 | Avonturenfilm, Drama

Chili/Spanje 1991. Avonturenfilm van Riccardo Larrain Pinedo. Met o.a. Patricio Contreras, Gloria Laso, Héctor Noguera, Alonso Venegas en Aldo Bernales.

Debuutfilm, vertoond op het Filmfestival van Berlijn 1992, over een man, die verbannen wordt naar een afgelegen oord aan de Zuid-Amerikaanse kust, wat bevolkt wordt door Indianen, die hun oude tradities nog niet hebben opgegeven. De streek wordt sinds jaren geteisterd door springvloeden en aardbevingen. Hij ontmoet een avonturier die de oorsprong van de springvloeden onderzoekt. Gefilmd op locatie met schitterende opnames van Hector Rios. Jorge Goldemberg en Ricardo Larrain Pinedo schreven het scenario.

La frontera

1991 | Drama

Chili/Spanje 1991. Drama van Ricardo Larrain. Met o.a. Alonso Venegas, Gloria Laso en Patricio Contreras.

Ramiro wordt verbannen naar een dorpje in het zuiden van Chili waar erg vaak vloedgolven voorkomen. Hij wordt daar verliefd op Maite. Haar vader wil dat Ramiro haar meeneemt uit het dorp als hij weer vrij is. Ramiro besluit echter in het dorp te blijven. Als er dan weer een vloedgolf komt, verdrinken Maite en haar vader. Ramiro vlucht naar de heuvels.

La Rosa de los vientos

1983 | Avonturenfilm, Drama

Spanje/Venezuela/Cuba 1983. Avonturenfilm van Patricio Guzmán. Met o.a. Patxi Andion, José Antonio Rodríguez, Nelson Villagra, Gloria Laso en Asdrubal Melendez.

In het oerwoud van de Amazone is een buitenlandse ontdekkingsreiziger op zoek naar de tovenarij uit de tijd van voor de ontdekking van Amerika. Een vreemde en eerzuchtige film die echter niet het succes behaalde dat hij verdiend had.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gloria Laso op televisie komt.

Reageer