Tessie Santiago

Acteur

Tessie Santiago is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Cell 2

2009 | Thriller, Sciencefiction

Verenigde Staten 2009. Thriller van Tim Iacofano. Met o.a. Tessie Santiago, Chris Bruno en Frank Whaley.

The Cusp is een seriemoordenaar die zijn slachtoffers vermoordt en weer tot leven wekt. Dit doet hij steeds weer, totdat zijn slachtoffers hem smeken hen te vermoorden. Maya is een detective met een bijzondere psychische gave die ze heeft gekregen toen zij The Cusps eerste slachtoffer was. Ze doet er alles aan om zijn slachtoffers te redden.

The Way She Moves

2001 | Romantiek, Muziek, Drama

Verenigde Staten 2001. Romantiek van Ron Lagomarsino. Met o.a. Annabeth Gish, Kamar De Los Reyes, Daniel Cosgrove, Ismael 'East' Carlo en Tessie Santiago.

Alweer een salsa-dansfilm met een lekkere Latino-sound en een romantisch verhaaltje, dat een brug tracht te slaan tussen twee culturen. Amie (Gish) uit Houston, Texas heeft alles wat haar hartje begeert: ze ziet er leuk uit, ze komt uit een goed milieu, kent geen geldzorgen en heeft een knappe verloofde Jason (Cosgrove), die weliswaar een beetje saai is, maar goede vooruitzichten heeft. Door een ontmoeting met salsa-instructeur Nick (De Los Reyes), een soort SATURDAY NIGHT FEVER John Travolta op zijn terrein, wordt de aarzelende Amie het zorgeloze danswereldje van de Hispanics binnen gezogen en volgt zij Jason niet als hij een super job in New York krijgt. Het magere scenario van Duane G. Adler is te mooi om waar te zijn, maar iedereen doet flink zijn best om zo sympathiek mogelijk over te komen. Geen DIRTY DANCING, wel zo oppervlakkig, en geen STRICTLY BALLROOM, maar wel voor het publiek dat van het dansgenre houdt. Het camerawerk is van Lloyd Ahern. Ook bekend als WHEN THE MUSIC STOPS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tessie Santiago op televisie komt.

Reageer