Emilio Linder is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La Grieta

1989 | Horror, Avonturenfilm, Sciencefiction, Actiefilm

Spanje 1989. Horror van Juan Piquer Simon en J.p. [juan Piquer] Simon. Met o.a. Jack Scalia, R. Lee Ermey, Ray Wise, Deborah Adair en Emilio Linder.

Een griezelig onderwateravontuur [KA2]a la THE ABYSS gemaakt voor nog geen drie procent van de kosten (van die film) en alle belangrijke speciale effecten zijn behoorlijk hoewel de monsterkarkassen niet helemaal gelukt zijn en de echte horror nèt even te onsmakelijk. De verhaallijn die het midden houdt tussen THE ABYSS, STAR TREK en ALIEN betreft het lokaliseren en opduiken van een voor de Noorse kust gezonken atoomonderzeeër. Een aantrekkelijke onderwaterbiologe en een knappe ontwerper van duikboten die de blaam voor de ramp heeft gekregen, zijn de hoofdpersonen, die als enigen de gevaarlijke speurtocht overleven. Een redelijke tijdspassering.

Slugs, muerte viscosa

1987 | Horror, Drama

Spanje/Verenigde Staten 1987. Horror van Juan Piquer Simón. Met o.a. Michael Garfield, Kim Terry, Philip Machale, Alicia Moro en Santiago Alvarez.

Moordslakken verzwelgen alles wat te stom is om weg te rennen - zoals het merendeel van de hoofdrolspelers in deze levendige maar onsmakelijke horrorfilm. Gebaseerd op een roman van Shaun Hutson.

Scalps! venganza india

1987 | Actiefilm, Western, Oorlogsfilm

Spanje/Italië/Duitsland 1987. Actiefilm van Bruno Mattei en Claudio Fragasso. Met o.a. Mapy Galan, Vass Karys, Charly Bravo en Emilio Linder.

Een groep Yankies komt bij een Indiaanse nederzetting wapens ruilen tegen paarden. Wanneer zij de dochter van het opperhoofd proberen mee te nemen volgt er een slachting. Een magere co- productie. Dankzij Bravo, een van de 'beste' schurken van de Spaanse cinema, niet een volledige flop. Het scenario is van van José Maria Cunillés. Zwak camerawerk van Julio Burgos. Deze spaghettifilm speelt rond 1860 in Texas tegen de achtergrond van de Amerikaanse burgeroorlog.

Tundra y el templo del Sol

1984 | Avonturenfilm, Fantasy

Frankrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. William Berger, Analía Ivars, Eva León, Antonio Mayans en Oliver Mathot.

Midden in het oerwoud stuiten een paar ontdekkingsreizigers op het rijk der Amazones. Een grove en weinig vindingrijke film, met een zekere dosis seks en sadisme, die veel raakvlakken vertoont met PREHISTORIC WOMEN/SLAVE GIRLS.

Los Nuevos extraterrestres

1983 | Sciencefiction

Spanje 1983. Sciencefiction van Juan Piquer. Met o.a. Ian Sera, Nina Ferrer, Emilio Linder en Frank Braña.

Diverse bovenaardse wezens komen tevoorschijn uit een paar zonderlinge eieren. Een zeer slechte B-film.

Con las Bragas en la Mano

1981 | Erotiek

Spanje 1981. Erotiek van Julio Pérez Tabernero. Met o.a. Elena Alvarez, Maika Sanz, Emilio Linder en Alicía Príncipe.

Een man bedenkt een manier om de seksuele crisis in zijn huwelijk op te lossen. Een werkelijk onuitstaanbare film.