Erna Schurer

Acteur

Erna Schurer is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Le Deportate della sezione speziale SS

1976 | Avonturenfilm, Erotiek

Italië 1976. Avonturenfilm van Rino DiSilvestro. Met o.a. John Steiner, Lina Polito, Erna Schurer, Rick Bataglia en Stefania D'Amaro.

Povere hakenkruisporno in het voetspoor van SALON KITTY en dergelijke rommel. Zoals in het genre gebruikelijk amuseren SS-officieren zich in folterkampen met het seksueel misbruiken van de aanwezige vrouwen, een op zich al weinig verheven bezigheid die zo slordig en ongeïnteresseerd in beeld wordt gebracht dat het alleen maar verveelt. Qua mentaliteit uiteraard verwerpelijk, maar zo slecht gemaakt dat het niet eens serieuze kritiek waard is.

Voir Malte et mourir

1975 | Komedie

Frankrijk 1975. Komedie van José Benazeraf. Met o.a. Erna Schurer, Joelle Coeur, Martine Azencot, Lea Lender en Joelle Blum.

Een hele stoet diplomaten, zakenlieden, spionnen, zwervers en jongedames van lichte zeden trachten in de gunst van de olie-emir van Bahrein te komen, die uiteindelijk wordt afgezet tijdens een revolutie. Een bij elkaar geraapt, onsamenhangend zooitje, waarbij natuurlijk gebruik is gemaakt van filmbeelden die nog in voorraad waren. Daarbij is wat grappig bedoeld is, dat absoluut niet meer bijvoorbeeld in het licht van de gebeurtenissen van de Golfoorlog in 1991. Ook bekend onder de titel UNE GARCE EN CHALEUR.

I Leoni di Pietroburgo

1972 | Avonturenfilm, Historische film

Italië 1972. Avonturenfilm van Mario Siciliano. Met o.a. Mark Damon, Erna Schurer, Gary Wilson, Barbara O'Neill en Carla Mancini.

Een struikrover in de Kaukasus helpt in de vorige eeuw de Moujiks in hun strijd tegen de uitbuitende adel, die zich verenigd hebben in een groep met de welluidende naam 'De Leeuwen'. Deze doorsnee avonturenfilm is op scenario-niveau interessant door een nogal pessimistisch beeld van de klassenstrijd: de held - zelf van aristocratische afkomst - geeft tenslotte de strijd op en de schurk is zo consequent in zijn nihilisme dat hij door zijn eigen klasse gedood wordt.

Le Mans scorciatoia per l'inferno

1971 | Drama

Italië 1971. Drama van Osvaldo Civirani. Met o.a. Lang Jeffries, Erna Schurer en Edwige Fenech.

Deze film over de 24-uursrace in Le Mans is niet om aan te zien. Het gaat over een coureur, die een wagen zoekt waarmee hij kan winnen. Hij vindt een monteur die zo`n wagen in elkaar kan sleutelen. Ze worden vrienden, hij wint de race en lost en passant de familieproblemen van de monteur op. Niets deugt aan deze film, op een paar (misplaatste) naaktscènes na.

Ivanna

1971 | Horror

Italië/Spanje 1971. Horror van José Luis Merino. Met o.a. Erna Schurer, Charles Quinney, Agostina Belli, Cristiana Galloni en Antonio J. Escribano.

Gruwelijke moorden op jonge meisjes op het kasteel Dalmar in het Spaanse gehucht Zhilja gaan vooraf aan de aanstelling van een beeldschone laborante in dienst van een sinistere baron/geleerde Janos Dalmar. De zeer zwakke hoofdrol van Schurer schaadt soms dit sfeervol horrorwerkje, dat fraaie sets en fotografie benut. Ook bekend als THE KILLERS OF THE CASTLE OF BLOOD en op video als CASTLE OF BLOOD.

Erotissimo

1968 |

Italië/Frankrijk 1968. Gérard Pirès. Met o.a. Annie Girardot, Jean Yanne, Francis Blanche, Dominique Maurin en Didi Perego.

Zakenman heeft problemen met belasting en daardoor weinig aandacht voor zijn vrouw. Door media en reclame meent zij dat ze erotisch niet meer bij de tijd is en probeert die voorbeelden na te doen. Satire mist doel omdat film zelf geheel in stijl van commercial is gemaakt en jachtig geacteerd. Leuke rol van Blanche als belastinginspecteur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Erna Schurer op televisie komt.

Reageer