Analía Ivars

Acteur

Analía Ivars is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Tundra y el templo del Sol

1984 | Avonturenfilm, Fantasy

Frankrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. William Berger, Analía Ivars, Eva León, Antonio Mayans en Oliver Mathot.

Midden in het oerwoud stuiten een paar ontdekkingsreizigers op het rijk der Amazones. Een grove en weinig vindingrijke film, met een zekere dosis seks en sadisme, die veel raakvlakken vertoont met PREHISTORIC WOMEN/SLAVE GIRLS.

Las Chicas del tanga

1984 | Komedie, Erotiek

Spanje 1984. Komedie van Lina Romay. Met o.a. Lina Romay, Antonio Mayans, Eva León en Analía Ivars.

Er vormen zich verschillende paartjes in een toeristisch dorp in Spanje. Deze zeer middelmatige sekskomedie wordt alleen gered door een zeker observatievermogen en wat dwaze humor.

Juego sucio en Casablanca

1984 | Misdaad

Spanje 1984. Misdaad van Jesús Franco. Met o.a. William Berger, Analía Ivars, Victoria Adams, Carlos Mendy en Antonio Mayans.

Een remake van JUEGO SUCIO EN PANAMÁ, en beter wat betreft acteurs en regie. Het verhaal is net zo zwak als voorheen. Goede acteerprestaties van de gewoonlijk nogal apathische Berger.

Cuánto cobra un espía?

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Jesús Franco. Met o.a. Juan Cozar, Lina Romay, Eva León, Antonio Mayans en Analía Ivars.

Een pasgetrouwd stel wordt achtervolgd omdat de echtgenoot voor een gevaarlijke spion wordt aangezien. Deze weinig geslaagde spionagefilm weet slechts af en toe te boeien.

Los Blues de la calle pop

1983 | Erotiek

Spanje 1983. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Lina Romay, Trino Trives, José Llamas en Analía Ivars.

De detective Marlboro moet Macho Jim weerstaan in een door de magnaat Winston verdorven stad. Het is een satire op de traditionele thrillers van Jes[KA1]us Franco (die ook de rol van pianist speelt). Zonder succes heeft hij getracht zijn gedenkwaardige filmformule, zoals die te zien was in BÉSAME, MONTSRUO of EL CASO DE LAS DOS BELLEZAS, opnieuw vorm te geven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Analía Ivars op televisie komt.

Reageer