David Underwood is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Asteroid

1997 | Drama, Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1997. Drama van Bradford May. Met o.a. Annabella Sciorra, Don Franklin, Anne-Marie Johnson, Anthony Zerbe en Carlos Gómez.

De astronome Lily Mc Kee bestudeert de baan van de komeet Fletcher en komt tot de schrikbarende ontdekking dat een brokstuk van de komeet in zal slaan in de buurt van Kansas City. Bij de inslag veroorzaakt de asteroïde een dambreuk en reddingswerkers moeten alles op alles zetten om te redden wat er te redden valt. Lily ontdekt ondertussen dat een nog groter brokstuk van de komeet op weg is naar de kust van Japan... (IdH/VPRO Gids)

Striptease Killer

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Riffat A. Khan. Met o.a. Jan Michael Vincent, Joe Estevez, Lisa Comshaw, David Underwood en Steve Maloney.

Een aalgladde seriemoordenaar verleidt zijn vrouwelijke slachtoffers, krijgt ze vervolgens zo ver dat ze zich voor hem uitkleden en komt aan zijn gerief door ze te vermoorden. Een speelkaart die hij achterlaat, is het bewijs van zijn werk. De smeris die jacht op hem maakt, vordert geen steek met zijn onderzoek, waarop de gestoorde killer hem gaat uitdagen en dat duurt dan tot in de finale, waarin blijkt dat hoogmoed voor de val komt en dat je je tegenstander nooit moet onderschatten. Wie opmerkt dat een dergelijk verhaal hem bekend in de oren klinkt heeft volkomen gelijk, want van zulke werkjes gaan er gemakkelijk dertien in een dozijn. Vergeet niet dat Vincent en Estevez aan het werk moeten blijven en dat ze geen rollen mogen spelen die boven hun macht grijpen (anders worden de onvoorwaardelijke fans boos).