Sean Faris

1982 Acteur

Sean Faris (1982) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Christmas with Holly

2012 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten/Canada 2012. Drama van Allan Arkush. Met o.a. Sean Faris, Eloise Mumford, Daniel Eric Gold en Josie Gallina.

Holly praat niet meer sinds haar moeder is overleden door een auto-ongeluk. Haar oom en voogd Mark besluit om samen met Holly een nieuwe start te maken en ze verhuizen van Seattle naar Friday Harbor. Hier gaan ze samenwonen bij de broers van Nolan en Holly haar ooms. Daar ontmoeten ze Maggie, eigenaresse van een speelgoedwinkel.

The Lost Valentine

2011 |

Verenigde Staten 2011. Darnell Martin. Met o.a. Jennifer Love Hewitt, Betty White en Sean Faris.

De jonge en cynische journaliste Susan Allison ontdekt een verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen. In de Tweede Wereldoorlog werden twee geliefden, Neil en Caroline, op hun trouwdag van elkaar gescheiden. Piloot Neil Thomas deed toen een belofte waarvan hij niet zeker wist of hij zich eraan kon houden; veilig terugkeren naar datzelfde station in Los Angeles op hun volgende trouwdag. Zestig jaar lang houdt Caroline Thomas zich aan de gelofte door te wachten op het station tot haar man zich ook eindelijk aan zijn belofte houdt met zijn 'verloren geliefde'.

Never Back Down

2008 | Actiefilm

Verenigde Staten 2008. Actiefilm van Jeff Wadlow. Met o.a. Sean Faris, Amber Heard, Djimon Hounsou en Cam Gigandet.

Middelbare scholier Jake Tyler (Faris) wordt door een leuke meid (Heard) uitgenodigd voor een feest. Wat hij als nieuwkomer niet weet, is dat daar niet alleen gedanst wordt maar ook illegale gevechten worden gehouden. Jake moet meevechten, en hij krijgt klop van de grootste bullebak (Gigandet). Dan gaat hij in de leer bij een Mixed Martial Arts-leraar (Hounsou) om later, met extra spieren en technieken, terug te keren naar het strijdperk. Zeer matige vechtfilm, waarbij vooral opvalt dat de vechtersbazen er, afgezien van een enkele flatteuze blauwe plek, ongeschonden bijlopen.

Yours, Mine and Ours

2005 | Komedie, Romantiek, Familiefilm

Verenigde Staten 2005. Komedie van Raja Gosnell. Met o.a. Dennis Quaid, Rene Russo en Sean Faris.

Ooit waren ze verliefd, nu komen ze elkaar weer tegen. Frank (Quaid), type militaire precisie, heeft acht kinderen, Helen (Russo), losser in stijl, heeft er tien. Ze besluiten te trouwen. De rest valt makkelijk te voorspellen: de kinderen zijn niet van plan één gezin te vormen, er ontstaan rijen voor de badkamer, kortom chaos en slapstick. Honden en biggen doen ook vrolijk mee. Grappig? Een groot woord voor een waterige komedie die het niet haalt bij het origineel uit 1968, met Henry Fonda en Lucille Ball.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Faris op televisie komt.

Reageer