Mario Morra

Regisseur

Mario Morra is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Italia '90 - notti magiche

1990 | Sportfilm, Documentaire

Italië 1990. Sportfilm van Mario Morra. Met o.a. Lathar Matthäus, Rudi Völler, Andreas Brehme, Jurgen Klinsmann en Franz Beckenbauer.

De officiële documentaire over het WK voetbal van 1990 in Italië. De film bevat enkele ontmoetingen achter-de- schermen die nooit eerder vertoond werden. Verder beelden van de openingswedstrijd in het Meazza Stadion in Milaan waarin Argentinië verslagen werd door Kameroen, het elftal dat het kampioenschap in 1986 won en de finale tussen Duitsland en Argentinië die door Duitsland gewonnen werd. Eveneens fragmenten waarin de vaardigheden van verschillende voetbalsterren getoond worden. Hij is opgedragen aan alle voetbalfans overal ter wereld.

A Savage Man... A Savage Beast

1969 | Documentaire

Italië 1969. Documentaire van Antonio Climati en Mario Morra. Met o.a. Giancarlo Lari, Brandino Rangoui, Mario Garriba, Emilio Bestetti en Velvin Bridel.

Geënt op de formule van Mondo Cane handelt deze film over wreedheid in de natuur. Ook in de relatie tussen mens en dier komt dit dikwijls duidelijk naar voren, zoals tussen jager en gejaagde. Gefilmd over de gehele wereld van Noord- en Zuid-Amerika, Australia, Afrika, Azië tot Europa, hebben de makers zich ingespannen de film het predikaat van fatsoenlijk en wetenschappelijk mee te geven door lokale overheden hun medewerking te laten verlenen en zich te laten adviseren door specialisten, maar het resultaat blijft toch enigszins dubieus en is toch wel heel sterk op de sensatiezucht van de kijker gericht, die als hij zich niet kan inhouden om dit te consumeren een morbide inslag moet hebben en in zijn hart een hekel aan dieren. Ingesproken in het Engels met een Italiaans accent door niemand minder dan Alberto Moravia.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Morra op televisie komt.

Reageer