Elizabeth Campbell is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Operación 67

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van René Cardona en René Cardona Jr.. Met o.a. Santo, Jorge Rivero, Elizabeth Campbell en Midori Nagashiro.

Santo en zijn metgezel strijden tegen een organisatie van valsemunters. Dit is een van de weinige films waarin de Mexicaanse worstelaar de hoofdrol deelde met Rivero.

Las mujeres pantera

1966 | Horror, Avonturenfilm

Mexico 1966. Horror van René Cardona. Met o.a. Ariadna Welter, Elizabeth Campbell, 'Tongolele' en Eric del Castillo.

Nadat hij een vreemde legende over een van zijn voorouders heeft verteld, wordt een professor op mysterieuze wijze vermoord. De politie vraagt de hulp van twee vrouwelijke worstelaars om de zaak op te lossen. Dit is de laatste film waarin de twee dames het opnemen tegen het kwaad. Eerder deden ze dat in LAS LUCHADORAS CONTRA EL MEDICO ASESINO, LAS LUCHADORAS CONTRA LA MOMIA en LAS LOBAS DEL RING, alle van dezelfde regisseur. Een zwakke maar toch wel aparte film.

El cuarto chino

1966 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten/Mexico 1966. Horror van Albert Zugsmith. Met o.a. Guillermo Murray, Elizabeth Campbell, Carlos Rivas en Regina Torné.

Een echtpaar, een van hun bedienden, een arts en een secretaresse raken betrokken bij de moord op een dienstmeisje van het echtpaar. Vrijwel allemaal eten ze paddestoelen die hallucinaties veroorzaken. Een mengeling van horror, erotiek en mooie plaatjes, de blijkbaar onvermijdelijke beelden van Acapulco.

Acapulco a go go

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Sonia Furió, Fernando Luján, Elizabeth Campbell en Eric del Castillo.

Tijdens hun vakantie in Acapulco krijgen drie stellen met elkaar te maken. Een komedie met een moralistische boodschap.

Nosotros los jóvenes

1965 | Komedie, Musical

Mexico 1965. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Julissa, Enrique Lizalde, Elizabeth Campbell en José Gálvez.

Een jongen wordt verliefd op een Amerikaans meisje, maar de vader van de jongen probeert deze liefde op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Een komische musical met melodramatische inslag.

El planeta de las mujeres invasoras

1965 | Sciencefiction

Mexico 1965. Sciencefiction van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Lorena Velázquez, Elizabeth Campbell, Maura Monti en Guillermo Murray.

Per vergissing stapt een aantal mensen in een vliegende schotel die op een kermis staat. De schotel vertrekt naar een planeet waar vrouwen het voor het zeggen hebben. Zó surrealistisch en krankzinnig dat het weer leuk wordt. Het vervolg op GIGANTES PLANETARIOS.

Cuernavaca en primavera

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Julio Bracho. Met o.a. Martha Hyer, Elizabeth Campbell, Mauricio Garcés en Germán Robles.

Een film bestaande uit de episoden Nido de amor, El mago en El bombón, alledrie over de liefde, maar onderling heel verschillend. Het laatste verhaal is het beste dankzij de acteerprestaties. Verder nauwelijks de moeite waard. Het zijn steeds dezelfde flauwe, deprimerende scripts waarvan de Mexicaanse film destijds veelvuldig gebruik maakte. Ook bekend als TRES COMEDIAS DE AMOR.

Los lobas del ring

1964 | Sportfilm

Mexico 1964. Sportfilm van René Cardona. Met o.a. Lorena Velázquez, Elizabeth Campbell, María Eugenia San Martín en Sonia Infante.

Twee groepen vrouwelijke worstelaars, 'Las limpias' en 'Las sucias' komen tegen elkaar uit bij een wedstrijd, maar in beide kampen zijn verraadsters. De derde film die Cardona maakte over vrouwelijke worstelaars, een soort vervolg op LAS LUCHADORAS CONTRA EL MÉDICO ASESINO en LAS LUCHADORAS CONTRA LA MOMIA. De vrouwen zien er in ieder geval prachtig uit.

Las Luchadoras contra la momia

1964 | Horror, Avonturenfilm

Mexico 1964. Horror van René Cardona. Met o.a. Lorena Velazquez, Armando Silvestre, Elizabeth Campbell en Maria Eugenia San Martin.

Een groep voluptueuze vrouwelijke worstelaars (zeer populair in Mexico) vecht tegen een kwaadaardige oosterse genius en een eeuwenoude mummie, die de gave bezit om in een vampiervleermuis te veranderen. Abominabel. Ook bekend als THE WRESTLING WOMEN VS. THE AZTEC MUMMY.

Guadalajara en verano

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Julio Bracho. Met o.a. Elizabeth Campbell, Xavier Joyá, Claudio Brook en Alicia Bonet.

Een groep jongeren arriveert in het Casa de Cultura van Guadalajara. Er ontstaan verschillende relaties met een happy end. Zeer goed camerawerk van Alex Phillips. De film lijkt echter een toeristische documentaire over Guadalajara waaraan nog een dun verhaaltje is toegevoegd.

Las Luchadoras contra el médico asesino

1962 | Sciencefiction, Horror, Sportfilm

Mexico 1962. Sciencefiction van René Gardona. Met o.a. Lorena Velázquez, Elizabeth Campbell, Sonia Infante en Armando Silvestre.

Een arts die gek geworden is, besluit een paar vrouwelijke worstelaars te ontvoeren om van hun hersenen gebruik te maken. Een film in de trant van SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA zij het zonder de bevalligheid daarvan en met verschillende vrouwelijke in plaats van een mannelijke worstelaar. Vervolg: LAS LUCHADORAS CONTRA LA MOMIA.

Los pistoleros

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Benito Alazraki. Met o.a. Teresa Velázquez, César del Campo, Roberto G. Rivera en Elizabeth Campbell.

Een revolverheld werkt samen met een sheriff om een bende veedieven te vangen. Brutaal plagiaat van GUNFIGHT AT THE O.K. CORRAL (de held lijdt ook aan tubercolose), maar natuurlijk niet zo goed.

The Bridal Path

1959 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1959. Komedie van Frank Launder. Met o.a. Bill Travers, Bernadette O'Farrell, Alex Mackenzie, Eric Woodburn en Jack Lambert.

Charmante film over een jonge eilandbewoner die op het Schotse vasteland een vrouw zoekt. Fraaie landschapsfotografie. Scenario van regisseur Launder en Geoffrey Willans. Camerawerk van Arthur Ibbetson.