Dominick Brascia is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hard Rock Nightmare

1989 | Muziek, Horror

Verenigde Staten 1989. Muziek van Dominick Brascia. Met o.a. Martin Hansen, Annie Milcan, Tom Shell, Nikki McQueen en Troy Donahue.

Toen Jimmy een kind was, stak hij met een tentharing in op zijn afschuwelijke grootvader, omdat de oude man beweerde dat hij een vampier was. Doodt de van weerwolven bezeten Jimmy tijdens een weekend in de bossen nu zelf de leden van zijn eigen rockband? Maakt het uit? Het antwoord is in beide gevallen nee.

Evil Laugh

1986 | Mysterie, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1986. Mysterie van Dominick Brascia. Met o.a. Jerold Pearson, Steven Baio, Kim McKamy, Tony Griffin en Karyn O'Bryan.

Een uiterst povere imitatie van FRIDAY THE 13TH, waarin lekkere meiden (jonge medische studentes) door een maniak in een oud huis worden afgeslacht. Een van de personages moet een bange griezelfilm-fan voorstellen, en dat moet dan zogenaamd grappig zijn.

Amazing Stories: The Main Attraction

1985 | Fantasy

Verenigde Staten 1985. Fantasy van Matthew Robbins. Met o.a. John Scott Clough, Lisa Jane Persky, Richard Bull, Barbara Sharma en Tom Napier.

Clough speelt een ijdele maar populaire laatstejaarsstudent, voor wie het vaststaat dat hij zal worden uitgeroepen tot Promkoning. Hij wordt bewonderd door Persky maar voelt zich veel te goed voor haar. Dan kondigt de directie aan dat niet de populairste student maar degene die de meeste tombolabriefjes verkoopt de titel 'Promkoning' zal krijgen. Die avond is er een meteorietenregen. Clough wordt geraakt, en de volgende ochtend blijkt hij magnetisch geladen te zijn. Dolle fantasie over een ziekelijk verwend jochie dat van hogerhand wordt gestraft. Het geheel is aangekleed als een studentenkomedie, die oppervlakkig wordt gespeeld door een overwegend jonge cast. Het verhaal van Steven Spielberg werd geadapteerd door Brad Bird en Mick Garris. Achter de camera stond John McPherson.