Enzo Pulcrano

Acteur

Enzo Pulcrano is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I padroni della città

1976 | Misdaad, Actiefilm

Italië 1976. Misdaad van Fernando Di Leo. Met o.a. Al Cliver, Jack Palance, Al Cliven, Vittorio Caprioli en Gisela Hahn.

Een jonge ex-bokser voegt zich bij een kleine misdadigersbende in de buitenwijken van de stad en als inwijdingsritueel moet hij wraak nemen op een grote mafia-bons. Veel actie en hoog tempo doen de film goed.

Decamerone N. 2...Le altre novelle del Boccaccio

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Mino Guerrini. Met o.a. Enzo Pulcrano, Claudia Bianchi en Salvatore Giocondo.

Pasolini had voor zijn verfilming van de IL DECAMERONE slechts acht van de honderd verhalen van Boccaccio gebezigd. Er zat in de Decamerone beslist nog aardig wat materiaal dat niet meteen voor kostschoolmeisjes was bestemd. Pasolini had bovendien het gewaagde uit de toen florissante nudie-theatertjes gehaald en in elitebioscopen geïntroduceerd. Men kon rustig doorgaan. In deze film van Guerrini gaat het er heel wat minder poëtisch aan toe, even erotisch en zichtbaar met beperkter middelen gedraaid. De vrijwel onbekende acteurs laten een overtuigende indruk na. Het enige anachronisme zit in de te modern aandoende grime van de dames en de amateuristische muziek van Elsio Mancuso en Burt Rexon.

Il Magnifico West

1971 | Western

Italië 1971. Western van Gianni Crea. Met o.a. Vassili Karis, Lorenzo Fineschi, Dario Pino, Italo Gasperini en Enzo Pulcrano.

Een oppervlakkige spaghetti-western met Karis als een anonieme held die een klein stadje in Texas wil bevrijden van de dictatuur van ene Marlin. Het genre bereikt hier een nieuw dieptepunt als in de finale van de film Karis en zijn huurlingen zich verkleden als vrouwen om Marlin te misleiden. Je gelooft je ogen niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enzo Pulcrano op televisie komt.

Reageer