Douglas J. Cuomo

Componist

Douglas J. Cuomo is componist.
Er zijn 6 films en 1 serie gevonden.

The Survivors Club

2004 | Misdaad, Thriller

Canada/Verenigde Staten 2004. Misdaad van Christopher Leitch. Met o.a. Jacqueline Bisset, Roma Downey, Belinda Metz, Lauren Lee Smith en James Remar.

Meg (Smith), Carol Rosen (Bisset) en Jillian Hayes (Downey) menen dat ze het slachtoffer zijn van dezelfde verkrachter. Ze spreken elkaar moed in en richten de vereniging op uit de titel. Ze werken samen met Lt. Marcy Morelli (Gale) om de dader te snappen. Die menen ze gevonden te hebben in Eddie Como (Shahlavi) hoewel zijn vrouw Tawnya (Diaz) overtuigd is van zijn onschuld. Als Eddie berecht moet worden, wordt hij op de eerste dag van het proces door een sluipmoordenaar (Markinson) neergeschoten. Nu wordt het trio verdacht uit wraak een huurmoordenaar in dienst te hebben genomen. Ze worden met al hun trauma's van slachtoffer tot dader. Hoewel het spel behoorlijk goed is, is deze tv-film niet echt spannend omdat je de ware toedracht te gauw doorkrijgt. Het scenario is van Nancey Silvers naar de middelmatige roman van Lisa Gardner. Het camerawerk is van Paul Sarossy.

See Jane Date

2003 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten/Canada 2003. Romantiek van Robert Berlinger. Met o.a. Charisma Carpenter, David Lipper, Joshia Malina, Evan Marriott en Cameron Mathison.

Brave liefdesfilm over een redactrice die haar vriendinnen vertelt dat ze een relatie heeft met een dokter. Dan wordt ze door haar tante uitgenodigd om met haar vriend op een bruiloft te komen.

Return to the Batcave: The Misadventures of Adam and Burt

2003 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2003. Actiefilm van Paul A. Kaufman. Met o.a. Adam West, Burt Ward, Jack Brewer, Jason Marsden en Lee Meriwether.

Hoe goed de Batmanfilms van Tim Burton en Christopher Nolan ook zijn, het vrolijk sixtiesgevoel uit de tv-serie moest plaatsmaken voor grimmiger vermaak. In Return to the Batcave: The Misadventures of Adam and Burt komen de helden West en Ward, inmiddels op leeftijd, weer in actie. De Batmobile, die zou worden geveild voor een goed doel, is gestolen. Het biedt ze de gelegenheid om weer terug te denken aan de tijd waarin ze het 120 afleveringen tegen superschurken opnamen. In de kostuums passen ze niet meer, hun jongere alter-ego's worden gespeeld door strakkere acteurs. Heerlijk oubollig jeugdsentiment.

Miss America

2002 | Documentaire

Verenigde Staten 2002. Documentaire van Lisa Ades.

Voor televisie gemaakte documentaire over de geschiedenis van de Miss America-verkiezingen. Het is aardig te zien hoe het schoonheidsideaal door de jaren verschuift. Ook opmerkelijk: pas als hippies eind jaren zestig een uitzending dreigen te verstoren, krijgt de conservatieve televisiewereld in de gaten dat er een culturele revolutie aan de gang is. Vakkundig gemaakt, maar weinig creatief.

Revolution #9

2001 |

Verenigde Staten 2001. Tim McCann. Met o.a. Sakina Jaffrey, Callie Thorne, Spalding Gray, Adrienne Shelly en Michael Riley.

Voor televisie gemaakte documentaire over de geschiedenis van de Miss America-verkiezingen. Het is aardig te zien hoe het schoonheidsideaal door de jaren verschuift. Ook opmerkelijk: pas als hippies eind jaren zestig een uitzending dreigen te verstoren, krijgt de conservatieve televisiewereld in de gaten dat er een culturele revolutie aan de gang is. Vakkundig gemaakt, maar weinig creatief.

Lie Down with Dogs

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Wally White. Met o.a. Wally White, Bash Halow, James Sexton, Darren Dryden en Randy Becker.

De jonge New Yorker Tommy is aantrekkelijk, net afgestudeerd en wordt geplaagd door een stevige depressie. Hoewel hij platzak is, besluit hij Manhattan achter zich te laten en naar Provincetown, Massachusetts te verhuizen. Deze prachtige streek is vooral bekend om zijn homoscene. Op de hagelwitte stranden van Cape Cod sluit hij zich aan bij een groep mooie jongens die niets anders ambieert dan de vrijheid. Geen verplichtingen, geen conventies, alleen maar genieten. Daarnaast moet Tommy op zoek naar een baan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de sexy latino Guy en de sportieve Ben

Homicide: Life on the Street

1993 | Televisieserie, Misdaad, Drama, Thriller, Mysterie

Verenigde Staten 1993. Televisieserie van Paul Attanasio. Met o.a. Richard Belzer, Clark Johnson, Yaphet Kotto, Kyle Secor en Andre Braugher.

De belevenissen van een aantal speurneuzen van de afdeling Moordzaken van een politiebureau in Baltimore. Meestal worden meerdere zaken per aflevering behandeld, waarbij het opvallend is dat veel rechercheurs akelige moorden zakelijk en nuchter bekijken. Sterk spel van acteurs als Ned Beatty, Melissa Leo, Andre Braugher, Yaphet Kotto en Daniel Baldwin. Na zeven seizoenen werd de serie afgerond met een speelfilm. Gebaseerd op het boek Homicide: A Year on the Killing Streets, waarvoor journalist David Simon een jaar lang over de schouders keek van een team echte rechercheurs in Baltimore. Zijn boek was later ook een inspiratiebron voor de serie The Wire.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Douglas J. Cuomo op televisie komt.

Reageer