José Lifante

Acteur

José Lifante is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Pantalla diabólica

1985 | Experimenteel

Spanje 1985. Experimenteel van Joaquín Hidalgo. Met o.a. Enrique Pérez Simón, Alberto Miralles, Elmer Modlin, Damaris Montiel en José Lifante.

Een onafhankelijke cineast die zichzelf de naam Caligari heeft gegeven besluit om de beroemde regisseur Phantom te ontvoeren. Een surrealistische allegorie op de cinefilie en de gevolgen daarvan, die door een overdreven aandacht voor effectbejag geen goed en coherent resultaat oplevert. Hoe dan ook een bezienswaardigheid, waarvan het scenario is geschreven door de regisseur Hidalgo en een van de hoofdrolspelers, Miralles.

Mar Brava

1982 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1982. Familiefilm van Angelino Fons. Met o.a. Alfredo Mayo, Jorge Sanz, Alma Muriel en José Lifante.

Een kind gelooft dat een schipbreukeling de Heilige Telmo is. Pijnlijk slecht en afgezaagd knoeiwerk.

Juego de poder

1982 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk/Spanje 1982. Misdaad van Fausto Canel. Met o.a. Jon Finch, Catriona McColl, Neil Hallet, Lautaro Murúa en Ramiro Oliveros.

Een specialist op het gebied van de kernenergie wordt door groepen terroristen achtervolgd. Een weinig succesvolle, zeer middelmatige, pseudo-ecologische 'thriller'.

La Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Francisco Algora, Josele Román, José Lifante, Antonio Gamero en Rafaela Aparicio.

In het Spanje van de jaren vijftig wordt een paartje in een bioscoop verrast bij het masturberen...Een bijprodukt dat is gemaakt naar aanleiding van een ware gebeurtenis.

Susana quiere perder eso

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Patricia Adriani, Javier Escrivá, Silvia Tortosa en José Lifante.

Een meisje is bedroefd omdat ze nog steeds maagd is. Een onsamenhangend pseudo-erotisch knoeiwerk.

La Siesta

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van Jorge Grau. Met o.a. Ovidi Montllor, Vicente Parra en José Lifante.

Het zondige leven komt tot rust tijdens de siesta in een Spaans dorp. Een goede opzet, die echter niet adekwaat werd afgewerkt in de film.

Tiempos duros para Drácula

1975 | Erotiek

Argentinië/Spanje 1975. Erotiek van Jorge Darnell. Met o.a. José Lifante, Alberto Fernández en Beatriz Savon.

De tegenslagen waarmee de ongelukkige Dracula te kampen heeft.Een uitzonderlijk waardeloze parodie die nauwelijks in de roulatie kwam.

Pastel de sangre

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van José María Vallés, Emilio Martínez Lázaro, Francecs Bellmunt en Jaime Chávarri. Met o.a. Julián Ugarte, Eusebio Poncela, Carlos Otero, Luis Ciges en Charo López.

Vier verschillende sketches, over middeleeuwse hekserij, de mythe van Frankenstein, Keltische vampierverhalen en psychologische bezetenheid. Een irritante en mislukte film, die een alternatief 'van niveau' wilde bieden voor de vele horrorfilms die toen in Spanje gemaakt werden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Lifante op televisie komt.

Reageer