Marie Forssȧ

Acteur

Marie Forssȧ is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Justine och Juliette

1974 | Erotiek

Zweden 1974. Erotiek van Mac Ahlberg. Met o.a. Marie Forssȧ, Bie Warburg, Harry Reems, Felix Franchy en Bent Warburg.

Twee weesmeisjes, de wereldwijze Juliette (Warburg) en de ingetogen, kuise Justine (Forssȧ), worden door een hardvochtige tante de deur uitgezet. Juliette ziet kans 74 keer haar maagdelijkheid te verliezen, maar het loopt slecht met haar af, dat spreekt. De deugdzame Justine heeft het hard te verduren, maar wint tenslotte de genegenheid van een miljonair, die vrijwel ogenblikkelijk overlijdt en haar een fortuin nalaat. Wat leert ons dit? Dat deugd wel dégelijk loont. Buiten de titel heeft de film niets gemeen met het oeuvre van De Sade en is er niet het minste verschil tussen dit werkje en de Germaanse Lederhosen- erotiek: ongenuanceerdheid, stompzinnigheid en hypocrisie troef. Bovendien ook nog oervervelend. Ahlberg op de titelrol als Bert Torn, Forssȧ als Maria Lynn.

Flossie - en Venus pȧ 15

1974 | Erotiek

Zweden 1974. Erotiek van Mac Ahlberg. Met o.a. Marie Forssȧ, Jack Frank, Anita Andersson, Kim Frank en Lars Dahlgȧrd.

Een traumatische ervaring met een tuinman brengt in Flossie (Forssȧ) lesbische gevoelens teweeg. Een Zweedse diplomaat bevrijdt haar van deze frustraties. Kinderachtig seksvermaak. Ahlberg verschijnt op titelrol als Bert Torn, Forssȧ als Maria Lynn. Meeste kopieën ca. 65m.

The Devil's Plaything

1973 | Horror, Erotiek

Zwitserland 1973. Horror van Joseph W. Sarno. Met o.a. Nadia Senkowa, Untel Syring, Marie Forssȧ, Ulrike Butz en Flavia Reyt.

Op een eng kasteel bereiden seks-nonnen (?) de wederopstanding voor van barones Vaga, een in de Middeleeuwen verbrande vampier. Ongehoorde flauwekul in een werkje, dat als seksfilm volledig is te verwaarlozen en als horrorfilm te onzinnig om over te praten. Ook bekend als VEIL OF BLOOD.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie Forssȧ op televisie komt.

Reageer