Aaron Banks

Acteur, Componist

Aaron Banks is acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Fist of Fear Touch of Death

1980 | Actiefilm

Verenigde Staten 1980. Actiefilm van Matthew Mallinson. Met o.a. Fred Williamson, Ron Van Clief, Adolph Caesar, Aaron Banks en Bill Louis.

Saaie Kung Fu-film, waarin de gebeurtenissen tijdens een martial arts-toernooi in Madison Square Garden worden weergegeven. Hoogtepunten zijn korte fragmenten met de legendarische Bruce Lee.

Fist Of Fear, Touch Of Death

1980 |

Verenigde Staten 1980. Matthew Mallinson. Met o.a. Aaron Banks, Adolph Caesar, Ron Van Clief, Bruce Lee en Fred Williamson.

Saaie Kung Fu-film, waarin de gebeurtenissen tijdens een martial arts-toernooi in Madison Square Garden worden weergegeven. Hoogtepunten zijn korte fragmenten met de legendarische Bruce Lee.

The Shout

1979 | Drama, Horror

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1979. Drama van Jerzy Skolimowski. Met o.a. Alan Bates, Susannah York, John Hurt, Robert Stephens en Tim Curry.

Tijdens een cricketwedstrijd tussen patiƫnten en personeel van een psychiatrische kliniek in een Engels badplaatsje krijgt schrijver Robert Graves een zeer bijzonder verhaal te horen. De patiƫnt Charles Crossley vertelt hem dat een mysterieuze vreemdeling zich ongenood toegang heeft verschaft tot het huis van musicus Anthony Fielding, wiens vrouw Rachel hij helemaal inpalmt met zijn verhalen over zijn magische verleden in de Australische jungle. Daar heeft hij geleerd hoe hij mensen kan vermoorden door middel van een dodelijke schreeuw... Intrigerende, fantastische horrorfilm met fraaie hoofdrollen van John Hurt en Alan Bates van de eigenzinnige filmmaker Jerzy Skolimowski.

Mean Johnny Barrows

1976 | Misdaad

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Fred Williamson. Met o.a. Fred Williamson, Jenny Sherman, Aaron Banks, Anthony Caruso en Luther Adler.

Inderdaad 'MEAN', maar wel stomvervelend. Een Vietnamveteraan krijgt met de mafia te maken. Williamson maakte zijn regiedebuut met deze trage film, opmerkelijk vanwege de onwaarschijnlijke rolbezetting en de verademing van Goulds ongerijmde humor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aaron Banks op televisie komt.

Reageer