Brandi Burkett

Acteur

Brandi Burkett is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Heidi Chronicles

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Paul Bogart. Met o.a. Jamie Lee Curtis, Tom Hulce, Peter Friedman, Kim Cattrall en Eve Gordon.

Meer dan 20 jaar uit het leven van Heidi (Curtis) die op de golven van het feminisme meesurft en een aan-uit relatie heeft met een oudere journalist; ze onderhoudt innige banden met Peter (Hulce), die homo is.

There Goes My Baby

1994 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Komedie van Floyd Mutrux. Met o.a. Dermot Mulroney, Ricky Schroder, Kelli Williams, Noah Wyle en Jill Schoelen.

Watts 1965. Voor de laatstejaars leerlingen van Westwood-High zit de studie er op. Het is hun laatste dag en het volgende jaar gaan ze allemaal andere richtingen uit. Die nacht loopt alles uit de hand. Erg onderhoudend vertelde mengeling van THE LAST PICTURE SHOW en AMERICAN GRAFFITI, maar in een minder luchtige stijl.

My Boyfriend's Back

1993 | Horror, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1993. Horror van Bob Balaban. Met o.a. Bob Dishy, Paul Dooley, Mary Beth Hurt, Cloris Leachman en Austin Pendleton.

Johnny is al sinds zijn kindertijd smoorverliefd op Missy, maar durfde haar nooit te vragen. Alles wat hij in het werk stelt om indruk te maken, mislukt. Na zijn fiasco's met Friday the 13th probeerde producent Sean S. Cunningham de markt te veroveren met een griezelkomedie voor argeloze tieners, maar het resultaat is van zo'n een laag peil dat de doelgroep er niet warm voor loopt.

Slumber Party Massacre 3

1992 | Horror, Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1992. Horror van Sally Mattison. Met o.a. Keely Christian, Brittain Fry, Maria Ford, M.K. Harris en Hope Marie Carlton.

Hoewel de trend in recente moord- en doodslagfilms parodie en satire is, blijft deze volkomen serieus. Over de zoveelste maniak, die met een grote boor een huis vol meisjes in nachtgewaad foltert. Goed gefilmde vuiligheid maar niemand zou dit leuk mogen vinden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brandi Burkett op televisie komt.

Reageer