Macus Aurelius

Acteur

Macus Aurelius is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Black Rose of Harlem

1996 | Misdaad, Romantiek, Muziek, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Fred Gallo. Met o.a. Cynda Williams, Nick Cassavetes, Bob McFarland, Garrett Morris en Arthur Roberts.

In de jaren 1930-`40 maakt de Italiaanse maffia onder leiding van capo Costanza (Viterelli) in de Newyorkse onderwereld de dienst uit. Wie probeert hen concurrentie aan te doen, krijgt onmiddelijk mot met Johnny Verona (Cassavetes). Bij de jacht op zwarte gangsters wordt Johnny verliefd op Georgia (Williams), die in een nachtclub in Harlem zingt, maar Johnny is al beloofd aan een dochter van Costanza. Deze Romeo en Julia-geschiedenis is heel goedkoop gemaakt en slecht gedaan, alleen de zangnummers van Williams zijn aardig. Het oppervlakkige en zeer magere scenario is van Charles Philip Moore naar een verhaal van Frances Doel. Het camerawerk is van John B. Aronson en Mark Vicente. Uitvoerend producent was Roger Corman, de ongekroonde koning van de B-film. Noch hij noch Cassavetes willen graag aan deze prul herinnerd worden en Nick heeft bewezen veel meer in zijn mars te hebben. Ook bekend als MACHINE GUN BLUES en PISTOL BLUES.

A.P.E.X.

1994 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Phillip J. Roth. Met o.a. Adam Lawson, Macus Aurelius, Lisa Ann Russell, Mitchell Cox en Richard Keats.

In het jaar 2073 wordt wetenschapper Nicholas Sinclair ruim honderd jaar terug in de tijd gestuurd, om daar een project tegen te houden dat ernstige gevolgen voor de toekomst heeft. Als blijkt dat hij heeft gefaald en de fouten niet kan tegengaan wordt hij naar de huidige tijd getransporteerd waar hij wordt geconfronteerd met de gevolgen. Hier blijkt dat veel mensen zijn overleden door een onbekend virus, terwijl levensgevaarlijke robots (APEX) maken jacht op alles dat nog leeft. Sinclair wacht een strijd op leven en dood om het laatste restje van de beschaving te kunnen redden

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Macus Aurelius op televisie komt.

Reageer