Luis Beristáin

Acteur

Luis Beristáin is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Ultraje al amor

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Rafael Portillo. Met o.a. Armando Calvo, Rosario Granados, José Baviera en Luis Beristáin.

Een man laat vrouw en kinderen in de steek. Als zij echter ingaat op het aanzoek van een nieuwe minnaar komt haar man weer opdagen. Niets bijzonders.

Orgullo de mujer

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Elsa Aguirre, Alma Rosa Aguirre, Eduardo Fajardo en Luis Beristáin.

Een ietwat hoogmoedige vrouw toont een niet aflatende minachting voor haar man. Plagiaat, onder slechte regie en met slechte rollen, van GONE WITH THE WIND van Fleming.

Los Paquetes de Paquita

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Ismael Rodríguez. Met o.a. María Victoria, Carlos Orellana, Luis Beristáin en Rosario Gálvez.

Een dienstmeisje moet bij herhaling ondervinden hoe haar bazen misbruik van haar willen maken en steekt zich danig in de nesten. Een aanstekelijke komedie met vermakelijke dialogen.

Las Engañadas

1954 | Drama

Mexico 1954. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Silvia Derbez, Luis Beristáin, Amanda del Llano en Miguel Manzano.

Een meisje dat ontdekt dat haar huwelijk in scène is gezet, blijft als ongehuwde moeder achter, terwijl haar vermeende man zich heeft verloofd met een welgesteld meisje. Volmaakt oninteressant en routineus gemaakt melodrama.

Un Minuto de bondad

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Irasema Dilián, Carlos Navarro, Carlos López Moctezuma en Luis Beristáin.

Door de malversaties van een man zonder scrupules moet een aantal weeskinderen zijn tehuis verlaten. Het bijzondere van de film is dat de regisseur zelf de streken van de schurken niet door heeft. Het resultaat is een waardeloze film.

La Calle de los amores

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Esther Fernández, Armando Calvo, Elda Peralta en Luis Beristáin.

De echtgenote van een 'Don Juan' vergeeft diens avontuurtjes en doet alsof ze niets in de gaten heeft. Middelmatige film die volledig uit de toon valt gezien het jaar waarin hij uitkwam.

El Jinete

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Vicente Oroná. Met o.a. Martha Roth, Dagoberto Rodríguez, Miguel Arenas en Luis Beristáin.

Een meisje sterft van verdriet omdat haar vader haar verbiedt te trouwen met de man van wie zij houdt; die is van een lagere komaf. De vriend zal te paard door de bergen gaan zwerven. Het was de bedoeling om deze film in 3D te projecteren en dat is dan ook het enige interessante aan dit overigens slechte melodrama.

La Huella de unos labios

1951 | Misdaad

Mexico 1951. Misdaad van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Rosario Granados, Carlos López Moctezuma, Rubén Roje en Luis Beristáin.

De eigenaar van een revue is verliefd op een van zijn werkneemsters, die op het punt staat te trouwen. Om dit te verhinderen neemt de eigenaar twee huurmoordenaars in dienst om de verloofde van het meisje om zeep te helpen. Het goede verhaal is door Bustillo Oro om zeep geholpen door een totaal gebrek aan ritme.

Acá las tortas

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Sara García, Meche Barba, Carlos Orellana en Luis Beristáin.

Na hun studie in de VS schamen twee broers zich voor hun ouders, die in een banketbakkerij werken. De film is niet meer dan één lange dialoog tussen personages met de wonderbaarlijke gave om de dingen tegelijkertijd te voelen en te vertellen.

Por la puerta falsa

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Pedro Armendáriz, Rita Macedo, Luis Beristáin en Andrea Palma.

Om haar bezittingen weer terug te krijgen, huwelijkt een moeder haar dochter uit aan een ex-werknemer van haar, die nu de hypotheek op haar huis bezit. Een mislukte poging van de filmer om zijn successen van de jaren dertig te herhalen, met als enig resultaat een matig plagiaat van de films van 'Indio' Fernández.

Médico de guardia

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Armando Calvo, Lilia del Valle, Luis Beristáin en Patricia Morán.

Een arts probeert rijk en beroemd te worden ten koste van de levens van zijn patiënten. De regisseur wordt niet gehinderd door de meest elementaire kennis van zijn vak.

Crimen y castigo

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Roberto Cañedo, Lilia Prado, Carlos López Moctezuma en Luis Beristáin.

Schaamteloze verfilming van de beroemde roman Schuld en boete van Dostojewski, in handen van Fernando de Fuentes een melodrama; bovendien uitermate slecht geregisseerd.

Vino el remolino y nos alevantó

1949 | Avonturenfilm

Mexico 1949. Avonturenfilm van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Miguel Angel Ferriz, Carmen Molina, Luis Beristáin en Armando Sáenz.

Tijdens de Mexicaanse Revolutie worden een zoon, diens vrouw en zijn moeder doodgeschoten, en de vader wordt gevangen gezet. Verwarrend en vaag.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luis Beristáin op televisie komt.

Reageer